Ren mama, ren!Hardloop perikelenRen apparaat en fitnessapparatuur voor crosstraining

Reacties

Ren apparaat en fitnessapparatuur voor crosstraining — 8 reacties

  1. Mijn moeder heeft er zo één en gaat sinds jaar en dag, dagelijks trouw op dat dingetje haar workout doen. Ze is, in vergelijking met vroeger (toen ze nog niet sportte) veel dunner en ze wordt er heel blij van zegt ze. Zelf heb ik een cardiofiets, welke ook super is. Ik gebruik deze bij blessures vooral!

    • Ja, daar heb ik dus ook geen zin in. Ik was al wel zo ver dat ik de lesroosters van maar liefst 4 sportscholen heb uitgeprint, maar het komt me gewoon nooit goed uit! Hardlopen lukt me al jaren prima, dus ik wil iets dat ik net als hardlopen gewoon zelf kan doen.

  2. Mijn fiets staat netjes opgeborgen op de zolder in een hoekje. Er zitten handige wieltjes onder, zodat je deze handig kunt verplaatsen! Succes met het vinden van het juiste apparaat!

  3. Ik sta wel eens op zo'n ding in de sportschool, maar heb dan niet het gevoel dat ik heel andere spieren train dan met hardlopen. Ik doe liever een circuit training waar ik al mijn spieren train. Ik heb het geluk dat er bij ons in het dorp een "hart for her" zit. Dit is alleen voor vrouwen. In een half uur tijd, train je daar al je spieren. Telkens 40 sec. en dan draai je door naar het volgende toestel en dat 3 rondjes. Dit is echt heel anders dan de reguliere sportschool. (Nu staat er niet een gespierde kerel te wachten tot je klaar bent.

    • Dan zou zo'n apparaat voor mij niet de oplossing zijn Evelien. Het idee is juist wel andere spieren te trainen dan bij het hardlopen. Klinkt heel efficiënt moet ik zeggen: in 30 minuten al je spieren trainen!

  4. Nicole let bij evt. aanschaf goed op hoe je voeten op het apparaat staan. Op mijn sportschool kregen ze op een gegeven moment nieuwe en daarbij moest je op de bal van de voet staan. Dit leverde bij mij overbelastingsproblemen op na een half uurtje, terwijl ik toch wel goed ontwikkelde beenspieren heb.Verder bedoelen ze volgens mij met het doen van crosstraining voor hardlopers dat je verschillende soorten training doet ter afwisseling van je looptraining of dat je off the road traingen doet. Ik ga zelf 1x per week naar de sportschool en doe nog 2x per week rompstabiliteitsoefeningen op een swiss ball en een matje. Je kunt met gewone losse gewichten en diverse oefeningen ook prima aan krachttraining doen. zie oa prorun.nl/training/krachttraining Groetjes,Dorothé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder