Ren mama, ren!Hardloop perikelenTegenliggers en dwarsliggers

Reacties

Tegenliggers en dwarsliggers — 4 reacties

 1. Tegenliggers; je moet er alert op blijven. We delen de weg of straat nu eenmaal met elkaar en sommigen hebben daar duidelijk wat moeite mee. Soms wordt je met opzet de berm ingedrukt maar andere keren gaat een pizzakoerier heel attent met een boogje op je heen.
  Van de zomer werd ik bij het hardlopen 's ochtends ingehaald door een groepje jongens waarvan er een voor mij zijn broek naar beneden deed en 'full moon' verder fietste. Ik heb er de hele dag regelmatig om moeten lachen.

 2. Die loslopende honden.... Ik heb zelf een beetje een hondenfobie - ik heb gewoon het idee niet altijd het hondengedrag goed te kunnen inschatten. Vind ze daardoor onvoorspelbaar. Regelmatig als ik aan het hardlopen ben komt er een hond op me afgerend. Soms springt zo'n beest tegen me op, terwijl het baasje roept: "hij doet niets hoor". Hij doet wèl iets - springt nl tegen me op.
  Nu minder ik vaak vaart, op het moment dat ik langs een loslopende hond ren.
  Groepjes fietsers kom ik niet zo vaak tegen, op mijn rondje.

 3. Waar ik me aan erger zijn automobilisten die met een rotvaart passeren op een smal 80km-weggetje. Ik loop netjes aan de linkerkant van de weg en zodra ik een auto aan hoor komen ga ik zo ver mogelijk naar links, dus ik hou rekening met de naderende auto.
  Maar het gebeurt regelmatig dat de betreffende chauffeur zonder zijn/haar snelheid ook maar iets aan te passen, langsraast. Asociaal vind ik het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder