|

Waar laat ik mijn spullen?!

Nu aangename lentetemperaturen mij verwarmen, heb ik opgelucht mijn lelijke Kruidvat outfit aan de kant gegooid ten faveure van een kek rokje met wit hemdje. Zo dartel ik blijmoedig door de sportschool die de wereld is, maar er is één ding dat mijn zomerse outfit niet heeft, en dat zijn zakjes voor sleutels en geld.

Krampachtig loop ik met ze in mijn handen geklemd, terwijl ik toch gelezen heb dat het belangrijk is je handen in ontspannen positie te houden tijdens het lopen. Op zoek naar een oplossing stuitte ik op flessenhouders, een soort riemen met daarin ruimte voor kleine flesjes en sleutels e.d. Zo'n flessenhouder zou mij ook bevrijden van de klotsende Aldifles mineraalwater in mijn hand, waarmee ik mij net een rennende reclame voor een sportdrankje voel.

Maar ik aarzel om er een aan te schaffen. Zo'n gordel schreeuwt gewoon: 'Kijk mij eens! Ik ben een echte hardloopster. Ik draag een flessenhouder met heel veel drinken want ik kan echt heel ver en hard lopen.'

Na zeven jaar hardlopen vind ik het nog steeds moeilijk mezelf serieus te nemen als hardloopster.

En het zou natuurlijk ook mijn hele outfit verpesten...

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.