Hardloopkleding online kopen?

online hardloopkledingSteeds meer mensen shoppen online. Dus waarom zou je dat niet ook doen voor hardloopkleding? Ik zet hier onder de voor- én nadelen van je hardloopkleding online kopen op een rijtje!

Voordelen van online hardloopkleding kopen

 • Je hebt een enorm aanbod. De hele wereld ligt feitelijk aan je voeten als je online koopt. Ik woon in de Achterhoek. En de beste sportkleding winkel die we hebben is Perry Sport. Maar die is best duur, en ik vind hun kleding niet altijd even leuk. Maar online kan ik uit veel méer winkels met hardloopkleding kiezen.
 • Je kunt makkelijker prijzen vergelijken. Via sites als beslist.nl krijg je handige overzichten van winkels die hardloopkleding verkopen, en je kunt die resultaten rangschikken op prijs! Zo zie je snel en makkelijk waar je bijvoorbeeld hardlooptights het voordeligst kunt kopen.
 • Je kunt ook in het buitenland kopen. Ik ben bijvoorbeeld dol op hardlooprokjes. Maar tot vrij recent kon je die bijna alleen in het buitenland kopen. Dankzij eBay kon ik mijn eerste hardlooprokje kopen.
 • Je betaalt geen parkeergeld en het kost je geen benzine als je je hardloopkleding online koopt.
 • Je kunt online shoppen waar en wanneer het jou uitkomt. Geen openingstijden waarmee je rekening moet houden.

Zoals je ziet heeft online kopen veel voordelen. Toch zijn er ook nadelen vind ik.

Nadelen van online hardloopkleding kopen

 • Je kunt het niet passen! Iedere hardloper weet het denk ik wel: een vervelende naad, of een uit stekend labeltje in je hardloopkleding kan heel pijnlijk worden als je langere stukken loopt. Bij de aanschaf van hardloopkleding komt pasvorm nauw kijken! Als je online je hardloopkleding koopt kun je het niet eerst even proberen.
 • Als je online hardloopkleding koopt heb je meestal veel verschillende betaalmogelijkheden. Denk aan Paypal, IDEAL en natuurlijk creditcards! En die laatste kunnen een risico zijn, want ze maken het mogelijk om dingen te kopen waar je op dat moment misschien eigenlijk geen geld hebt!
 • Als het niet past, moet je het terug sturen naar de winkel. Nou zeg je misschien: 'Nou en? Kleine moeite toch?' Maar ik vind pakketjes terug sturen altijd best een gedoe. En ik heb de neiging om het te vergeten... Daarom vind ik dit een nadeel aan online shoppen.
 • Soms krijg je te maken met verzendkosten. Dat betekent dat je extra betaalt voor je hardloopkleding. Gelukkig rekenen steeds minder winkels verzendkosten. Hoewel je vaak wel weer moet betalen als je het terug wilt sturen.

Waar kun je online hardloopkleding kopen?

Als je online hardloopkleding intypet in Google dan vliegen de resultaten je om de oren! Hier onder zet ik 4 winkels waar je online kunt kopen voor je op een rijtje.

 1. OTTO
 2. Decathlon
 3. H&M
 4. Hiphardlopen.nl

Conclusie

Online je hardloopkleding kopen heeft veel voordelen. Het belangrijkste voordeel vind ik de enorme keuze die je online hebt. En dat je beter prijzen kunt vergelijken.

Koop jij je hardloopkleding online? Waarom wel of juist niet? En heb je nog tips voor meer online shops?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.