Ren mama, ren!HardloopkledingWhen the weather gets rough, the though still go running!

Reacties

When the weather gets rough, the though still go running! — 3 reacties

  1. In het begin vond ik dit het moeilijkste; inschatten hoe ik mij het beste kon kleden. Meestal bleek ik achteraf toch vaak te dik gekleed.
    Vandaag sneeuwt het hier zo hard, dat ik met moeite voor mij uit kon kijken tijdens het uitlaten van de hond. Nu maar even wachten tot het iets minder sneeuwt en dan genieten van het bijzondere gevoel op verse sneeuw te lopen. De kleren liggen al startklaar; nu ik nog.

  2. Zolang ik een route kan lopen die een beetje sneeuwvrij is, probeer ik te blijven lopen. Ik moet wel zeggen dat ik vorige winter door de lange sneeuwperiode een aantal weken niet gelopen heb. Eerst lag er gewoon echt te veel en later kon ik me er maar niet toe zetten om weer te beginnen.
    Maar dat laat ik deze winter niet opnieuw gebeuren :-). Het voelt wel heel stoer om gewoon te gaan lopen als het koud en/of nat is! En wat betreft kleding ben ik er nu wel zo'n beetje achter wat lekker loopt. Met deze kou: een thermoshirt met lange mouwen, gewoon hardloopshirt, enigszins winddicht fleecejack en een dikke tight. O ja en een muts en handschoenen.
    Ik heb wat betreft hardlopen geloof ik liever deze kou dan zomerse hitte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder