Ren mama, ren!HardloopkledingMannen in tights: is dat oké?

Reacties

Mannen in tights: is dat oké? — 7 reacties

 1. Tja, Ik vind tights bij mannen niet raar. Bij ballet is het heel gewoon. Ik denk dat als het erg accentueert een goede onderbroek belangrijk is.
  Vrouwen met grote borsten dragen ook een goede sportbh om alles op z'n plaats te houden.

  • Ik zelf loop in een dunne tight het tekend best af daar ben ik een kerel voor ik stop het niet weg je mag het best zien daar ben ik trots op.

 2. Kan wat meiden tegen op de fiets die sexy riepen. Was mijn eerste running tight die beetje aftekende. Nu draag ik wat dikkere tights of draag een trisuit niet of nauwelijks wat te zien.
  Als mannen een boxer erover willen dragen is dat OK ook al vindt ik dit zelf geen gezicht. Ook een beetje bekrompen net zoals in sommige Amerikaanse staten waar je geen speedo zwembroek mag dragen!

 3. Ik vind dat het moet kunnen. Als travestie liefhebber (mijn echt naam is niet Saskia), zoek ik zo nu en dan de grenzen op, maar op een nette manier. Ik zorg ervoor dat niet aftekent in mijn kruis, zodat niemand aanstoot zal/kan nemen. Het feit dat ik dan als man (dus niet als travestiet Saskia) gewoon een legging wil dragen, moet volgens mij kunnen.

  Voor vrouwen is het dragen van mannelijk uitziende kleding al decennia gewoon en volledig geaccepteerd. Ik zie al te vaal vrouwen in spijkerbroeken lopen, die ze ook maar beter niet kunnen dragen. En dan bedoel ik dus niet zozeer e (te) strakke spijkerbroek, maar vooral de goedkopere modelloze spijkerbroeken. Maar goed, ook dat moet dus kunnen en dat gebeurt ook.

  Dus als we de huidige discussie 'genderneutraal' een beetje meer inhoud willen geven dan alleen toegang tot het toilet, laat dan elke man ook gewoon het recht hebben op het dragen van een legging.

 4. Ik vind het gewoon zalig om te dragen
  Lijkt een tweede huid
  Jammer dat ik alleen zo op straat meer mannen moesten dit ervaren en gewoon ermee op straat lopen

  • Echt jammer dat er niet meer mannen dit op straat dragen ik ben hier de enige en draag uiteraard zonder short ik vind het zalig eerst wat geaarzeld maar is nu gewoon voor mij lijkt tweede huid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder