Loopkleding voor dames bij de Kruidvat van Leontien

hardloopkleding voor damesMijn allereerste hardloopkleding kocht ik bij de Kruidvat! En ik heb de tight en de spuuglelijke trui nog steeds. Ze zijn van het merk Alping.

Hardloopkleding voor dames door Leontien van Moorsel

Tegenwoordig verkoopt de Kruidvat hardloopkleding voor dames van Leontien van Moorsel. Het rare is dat als  je ‘hardloopkleding Kruidvat‘ googlet, je alleen een link naar Leontien van Moorsels webshop krijgt voorgeschoteld. Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van Leontiens hardloopkleding, omdat het typische hardloopkleding is, dus met van die felle strepen en vinnen erop. Maar de prijzen zijn wél leuk. Zo heb je een running shirt voor zo’n 18,95 en een capri tight voor 14,99.

Running tight kan goedkoper

Die tight vind ik dan weer niet zo heel goedkoop, omdat ik er vorig jaar één bij de Action kocht voor zo’n 7 euro, en die zit nog heerlijk ook. Maar vergeleken met echte mérk hardloopkleding zoals Asics of Nike, is de prijs prima.

Hardloopschoenen  bij de Kruidvat?!

Bij onze Kruidvat ligt nog wat hardloopkleding van Leontien in de schappen, maar de officiële actie is weer voorbij. Wel staan de hardloopschoenen van Leontien op de website van de Kruidvat vermeld. Maar dat snap ik dan weer niet zo goed, want ik heb geleerd dat je hardloopschoenen echt moet laten aanmeten. En ik denk niet dat ze bij de Kruidvat een expert hebben op het gebied van hardloopschoenen!

Leontiens hardloopschoenen voor beginners?

Maar misschien dat zo’n paar hardloopschoenen van de Kruidvat voor beginners die nog niet teveel willen investeren wel een goede optie zijn. Ze brengen het in ieder geval goed, want er staat een doorgestreept bedrag van 69,95 met een nieuwe prijs van 29,99. Dus dat lijkt een koopje. Maar mij zul je deze schoenen dus niet zien kopen.

Leontiens hardloopkleding: is het wat?

Omdat ik de kleding niet mooi vind, kan ik helaas geen oordeel geven over de kwaliteit van Leontien van Moorsels hardloopkleding. Dus: is er iemand die Leontiens hardloopkleding draagt in de zaal?

Zie ook mijn ervaring met Redmax sportkleding van de Action

En wat is jouw oordeel over Leontiens hardloopkleding?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.