Hardloop verlichting Action: veilig hardlopen voor weinig geld

hardloopverlichting action

Hardloopverlichting van de Action is budgetvriendelijk en werkt goed, is mijn ervaring.

Op dit moment gebruik ik bijvoorbeeld weer zo'n klemlampje op mijn hardloopschoen voor extra verlichting. En om mijn rechterarm draag ik een lichtgevend, reflecterend armbandje van de Action.

Kortste dag gehad, maar hardloopverlichting is nog wel even noodzakelijk!

Hoewel we de kortste dag van het jaar alweer hebben gehad, is het mijn ervaring dat het tot half februari 's ochtends vroeg nog behoorlijk donker is. In ieder geval hier op het Achterhoekse platteland waar ik woon. Er is hier geen straatverlichting, dus ik ben afhankelijk van hardloopverlichting om twee redenen: om te zien waar ik kan lopen, en om mezelf zichtbaar te maken. Ik wil wel veilig hardlopen in het donker.

Hardloopverlichting op 3 plekken op mijn lichaam

Als ik ga hardlopen draag ik op drie plekken  op mijn lichaam hardloopverlichting. Twee maal hardloopverlichting van de Action, en één maal verlichting van Decathlon:

  • Hardlooplampje van de Action op mijn hardloopschoen. Er zit een soort magneetje in. Dus ik schuif die onder mijn veters, en vervolgens blijft hij keurig op de plek zitten.Ze worden verkocht onder de noemer 'reflecterende led-clips'Hardloopverlichting action
  • Hardlooparmbandje van de Action dat werkt op batterijen en rode lichtjes heeft die stil kunnen staan, of flikkeren.
  • En last but not least, mijn Kalenji runlight. Zonder dat ding durf ik nu echt niet in het donker te gaan hardlopen.runlight Kalenji

De enige hardloopverlichting die niet van de Action is, is mijn Kalenji Runlight. Omdat ik die kan opladen met behulp van een usb-kabel aan mijn computer vind ik die fijner dan de hardloopverlichting van de Action die op batterijen werkt.

Hieronder zie je het reflecterende veiligheidsvest van de Action:

hardloop verlichting action

Duur is het niet: het kost maar 4,95. Maar zoals ik al zei heb ik zelf liever een vest dat ik kan opladen met een usb kabel.

Wandel lampjes Action

Bovenstaande hardloop verlichting is ook geschikt voor als je 's avonds of 's ochtends vroeg gaat wandelen.

Hardloop verlichting Action tot slot

Als je gaat hardlopen in de winter, en het is buiten donker, dan is goede verlichting essentieel voor je veiligheid. Het is echt schokkend hoe slecht mensen zichtbaar zijn als ze geen enkele verlichting dragen. Als mijn man en ik naar dansles rijden in de winter, schrikken we ons wel eens helemaal wild als er ineens iemand in het pikkedonker de hond loopt uit te laten. Zonder verlichting.

Dankzij hardloopverlichting van de Action hoeft veilig hardlopen echt niet duur te zijn.

Ik 'verlicht' mezelf dus op 3 punten: arm, voet en romp.

Leestip: Hardloopverlichting Hema

Hoe zorg jij dat je goed zichtbaar bent als je gaat hardlopen?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.