Geld verdienen met hardlopen met 4 hardloopapps! update 2024

geld verdienen met hardlopen

Geld verdienen met hardlopen kan vrij eenvoudig dankzij apps!

Kan dat?

Ik verdien elke maand 15 euro met de asr Vitality app!

En recent heb ik nog een paar apps gedownload waarmee ik kan geld verdienen met hardlopen : )

Het programma van asr Vitality

Een collega blogger schreef over haar man Sander, die meedoet aan het programma van asr Vitality. Dat is een app van een aantal zorgverzekeringen. Je installeert de app op je smartphone en koppelt hem vervolgens aan een activity tracker. Hierna krijg je punten als je gezonde dingen doet, zoals hardlopen. Dit gezondheidsprogramma is gebaseerd op gedragswetenschap.

  1. Helpt je meer bewegen
  2. Verdien wekelijks cadeaus
  3. Verdien tot 5 maanden aanvullende zorgpremie terug

Nummer 1 en 3 zijn voor mij niet interessant. Voldoende bewegen doe ik toch wel, en mijn zorgverzekering heb ik compleet uitgekleed tot de basis. Maar nummer 2 lijkt me wel wat!

Voor andere mensen kunnen ook de overige punten fijn zijn. Als je een aanvullende zorgverzekering hebt, is het fijn als je daarop kunt bezuinigen. En als je net begint met hardlopen kan de asr Vitality app een goede stok achter de deur zijn.

Geld verdienen met hardlopen: 20,- aan bol.com cadeaubonnen

Toen ik er de eerste keer over las, vond ik het wel interessant klinken, maar vergat het vervolgens weer. Maar inmiddels heeft die Sander 20 euro aan cadeaubonnen voor bol.com verdiend! En ik vind bol.com een fijne en handige winkel!

'Waarom niet ook meedoen aan asr vitality en geld verdienen door te lopen?! Ik loop immers toch al dagelijks?'

Waarom dat niet ten gelde maken?

Ik besloot te gaan kijken of ik mezelf hier ook voor kon inschrijven.

asr Vitality: wacht eens even. Het kost 3,50 per maand

Oké, nu herinner ik me waarom ik destijds afhaakte op de asr Vitality app. Hij kost geld! Niettemin, besloot ik dit keer even verder te lezen. Ze beloven namelijk dat je de kosten er in 1 week al uit hebt, als je je weekdoel haalt. Hoewel ik niet houd van dit soort 'geldlekken,' besloot ik het een kans te geven. Je kunt de app maandelijks opzeggen, en het leek me interessant om eens te kijken hoe deze app werkt.

Hieronder het filmpje over a.s.r. Vitality

Dit filmpje over de app is meer reclame dan informatief, maar ik moet zeggen dat ik het wel erg grappig gedaan vind, en daardoor uitnodigend.

Het installeren van de asr Vitality app

Het installeren van de asr Vitality app ging goed, maar bij het inloggen liep ik tegen problemen aan. Laten we het erop houden dat ik het niet zo'n 'intuïtieve interface' vond. Maar een telefoontje naar ASR leverde een vriendelijke en behulpzame dame op, die me goed hielp.

Inmiddels is de asr Vitality app succesvol geïnstalleerd op mijn smartphone, en heb ik mijn Fitbit eraan gekoppeld. Na installatie duurt het een week voordat hij gaat werken. Vanaf 2 maart kan ik dus kijken hoe hij bevalt.

Ik houd jullie op de hoogte!

Praktische informatie over geld verdienen met hardlopen met asr Vitality

Om succesvol gebruik te kunnen maken van de a.s.r. Vitality app heb je een activity tracker nodig, en dan ook nog eentje die werkt met de app. Gelukkig staat mijn Fitbit in het rijtje. Hier vind je een overzicht van activity trackers die je kunt combineren met de app.

Je kunt de app downloaden via de volgende links:

Algemene informatie over deze app en het programma vind je op de website van ASR.

Geld verdienen met hardlopen met Runister Plus

In 2015 probeerde ik geld verdienen met hardlopen met de Runister Plus app.

runister plus app

Geld verdienen met je hobby. Het is de droom van menig mens!

Het enige nadeel dat ik zie is dat je een nieuwe hobby moet zoeken, aangezien de vorige je werk is geworden.

Maar verder zie ik geen nadelen : )

Met bloggen is het me ook heel goed bevallen.

En nu kun je ook geld verdienen met hardlopen!

Dankzij de app Runister Plus. Dat is een hardloop app die je beloont als je gaat hardlopen. Met geld! Dus als je nog last had van motivatieproblemen, dan lijkt dit me een uitstekende tool.

Hoe werkt Runister Plus? Let op: deze app bestaat niet meer!

De Runister app is inmiddels niet meer beschikbaar. Inmiddels zijn er diverse soortgelijke apps. Verderop in dit artikel lees je mijn ervaringen met die apps voor geld verdienen met hardlopen.

De app Runister betaalt je voor het aantal kilometers dat je loopt. Je krijgt per kilometer Runnies: dat zijn punten die je verdient door te hardlopen. Er zijn in totaal 7 levels.

Op level 1 krijg je zo'n 4 cent per kilometer. Op level 7 krijg je 1,76 per kilometer.

Hoeveel zou ik kunnen verdienen met Runister Plus?

Mijn dagelijkse hardlooprondje is ongeveer 6 kilometer. Dat betekent dat ik per dag 'maar liefst' 24 cent kan verdienen. Ik loop 6 dagen per week, dus dat is 1,44 per week. Ik zou dus zo'n 5 euro per maand verdienen. Toch niet verkeerd voor iets wat ik anders ook gewoon zou doen!

runister plus

Waar komt het geld vandaan?

Voor de Runister Plus app betaal je 1,99 USD. Je kunt ook de gratis versie gebruiken, maar daarmee valt geen geld te verdienen. Dat is gewoon een leuke hardloop app. De reden dat ze je kunnen belonen voor je kilometer is dus dat het een betaalde app is.

Praktische informatie over de Runister Plus app

De Runister Plus app kan gebruikt worden op iOS 9.0 of nieuwer. Compatible with iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, and iPhone 7 Plus.

Helaas blijkt de app niet compatible met mijn iPhone5c! Echt superjammer. Ik heb zelfs nog geprobeerd a Runister Plus app te installeren op de oude iPod van mijn zoon maar dat ging ook niet.

Maar voor iedereen met een up-to-date smartphone lijkt dit mij echt een hele leuke hardloop app! Ik baal echt enorm dat mijn smartphone niet geschikt is : (

Dit zeiden Ren mama ren bezoekers

  • Ik heb de app wel gedownload… Je moet eerst 9x hardlopen om jezelf te kunnen kwalificeren voor Runister plus (het abonnement) Hij heeft alleen maar 1 run geregistreerd met GPS.. en daarna deed hij het niet meer! Zijn er meer mensen met deze klachten? (Amy)
  • Hmmmm. Ik heb de terms en conditions even gelezen samen met iemand die er wat meer verstand van heeft, en je krijgt niet ‘zomaar’ geld voor je kilometers. Je informatie wordt doorverkocht aan derden zonder dat je daar keuzes in hebt en vervolgens krijg je ‘passende aanbiedingen’. Met andere woorden, dit is een opt-in reclame platform, met een cap op je betalingen, dus na een aantal km's-voor-geld zit je aan je max en krijg je verder alleen nog spam. (Francine)
  • Ik denk dat mijn Samsung ook niet geschikt is. Het zou mij wel motiveren om wat meer en vaker te gaan hardlopen. (Marion)
  • Ik wil dit echt gaan onthouden voor als ik weer ga hardlopen (ooit..) Ik heb gehoord dat je eerst 10 keer gelopen moet hebben voor je überhaupt de in-app buy kan doen. En volgens mij betaal je 1.99 per maand. Ik heb de app wel al gedownload, ik hoop dat dit de motivatie gaat zijn die ik nodig heb om het hardlopen weer op te pakken 🙂 (Veerlez)
  • Als je bij Menzis verzekerd bent, kun je 20 euro per maand verdienen met Runkeeper. Ook wandelen en fietsen. (Janny)

N.B Inmiddels is de Runister app verdwenen! Maar er zijn diverse nieuwe apps waarmee je geld kunt verdienen met hardlopen en wandelen bij gekomen. Hieronder geef ik een overzicht!

Geld verdienen met hardlopen met Steppler

De Steppler app ziet er leuk uit vind ik:

Geld verdienen met hardlopen met Stepler

Ik heb hem gekoppeld aan mijn iPhone en heb zo meteen al een boel stappen 'verdiend':

geld verdienen met harldopen

Het voordeel van geld verdienen met hardlopen met deze apps is dat je er geen zorgverzekering bij een specifieke zorgverzekeraar voor nodig hebt.

Geld verdienen met hardlopen met Geld voor stappen

Ik heb ook de Cash Steps app op mijn smartphone geïnstalleerd. Het lijkt me leuk om te zien hoe de verschillende apps werken en wat ze opleveren. Of juist niet. Ik ben benieuwd naar mijn financiële resultaten, en hoe succes mijn geld verdienen met hardlopen zal zijn ; )

Geld verdienen met hardlopen met de Cash Steps app

Geld verdienen met hardlopen met Sweatcoin

Nu ik toch bezig was met deze hardloop apps heb ik ook Sweatcoin gedownload. Ook die beloont hardlopen met geld.

geld verdienen met hardlopen

De WeWard ap

Als laatste heb ik de WeWard app die geld verdienen met hardlopen mogelijk maakt gedownload. Nadat ik de app had gedownload en gekoppeld aan mijn Apple Watch klikte ik op de oranje knop met 'Convert Steps' en zag dat ik al 33 cent had verdiend : )

geld verdienen met hardlopen met weward

Geld verdienen met hardloop apps update september 2023

Mijn conclusie is dat alleen de asr Vitality app werkt om geld te verdienen met hardlopen. De andere apps die ik installeerde in april 2023 zijn maar heel matig.

En hieronder vertel ik waarom.

Sweatcoins update

Op Sweatcoins heb ik ondertussen 720,98 verdiend met 6 x per week hardlopen. Dat klinkt veel, maar als ik vervolgens ga kijken wat ik daarmee  kan 'kopen' in de bijbehorende shop dan zijn dat vooral kortingen op aankopen! Met andere woorden, ik moet eerst iets kopen dat ik niet van plan was, en daar krijg ik dan korting op.

Bovendien zijn er allerlei irritante aansporingen om vrienden over te halen om ook Sweatcoins te gebruiken, en daar krijg ik dan weer punten voor.

Deze app heb ik verwijderd.

Stepler update

Bij Stepler heb ik inmiddels 560 punten verdiend sinds april 2023. Net als bij Sweatcoin zijn er veel irritante aanbiedingen en pogingen om je over te halen op reclames te klikken. Maar ik zie dat je voor 12000 punten een bol.com cadeaubon t.w.v. 30 euro kunt krijgen, dus deze app houd ik nog wel op mijn smartphone.

Cash Steps

Bij Cash steps heb ik sinds april maar liefs 1 USD verdiend. En dat is met 6 keer per week hardlopen. Deze app heeft niet de irritante aanbiedingen, en je kunt je laten uitbetalen met een Amazon of Paypal cadeaukaart. Deze app houd ik dus ook nog op mijn smartphone.

WeWard

Op de WeWard app heb ik sinds april 170 punten verzameld. Bij 3000 punten verdien ik 15 euro. Het gaat dus enorm langzaam, maar deze app houd ik dan toch ook nog maar.

Update januari 2024

Behalve met de asr Vitality app heb ik het helemaal gehad met de andere apps waarmee je geld kunt verdienen met hardlopen. Het schiet namelijk totaal niet op! En ik vind het ook heel irritant dat ze hun eigen 'dollars' hebben bijvoorbeeld, die dan veel minder waard zijn dan een echte dollar.

WeWard update

Op WeWard heb ik met 6 dagen per week hardlopen maar liefst 170 Wards verdiend. Dat schiet totaal niet op. Om bijvoorbeeld 15 euro uitbetaald te krijgen heb ik 3.000 wards nodig.

Cash step update

Woehoe, ik heb maar liefst 1 dollar verdiend met Cash step. Uitbetaald worden kan pas vanaf 10 USD. Maar die ene dollar heb ik dus verdiend sinds april 2023 met 6 dagen per week hardlopen. Kortom, dat schiet niet op.

Stepler update

Bij Stepler kon ik niet eens bij mijn punten komen doordat er een reclame kwam die ik moest kijken.

Samenvattend

Wil jij geld verdienen met hardlopen oftewel geld verdienen met hardloop apps?

De beste is dan de asr Vitality app. Daarmee verdien ik maandelijks 15 euro aan bol.com cadeaubonnen.

De SweatCoins app raad ik echt af.

Bij Cash Steps, WeWard en Stepler is het een kwestie van een hele lange adem.

Ik vind deze apps het inleveren van privacy niet langer waard en heb ze verwijderd.

Wat vind jij van deze apps die stimuleren om te bewegen?

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.