terStal hardloopbroek: hoog in de taille!

terstal hardloopbroek

Omdat je niet snel genoeg running tights hebt, kocht ik een paar weken geleden een hardloopbroek bij terStal.

Ik ging niet naar terStal met de bedoeling om hardloopkleding te kopen, maar ik liep er tegen aan. Bij terStal zijn paskamers, en kun je kleding passen, dus dat deed ik! En ik werd werkelijk aangenaam verrast!

Met name het soepele materiaal van de hardloopbroek vond ik fijn. Sommige running tights zijn van stug materiaal, en die pas ik dan al niet eens. Dan voel ik aan de stof en denk wreed:

'Nee, jou hoef ik niet!'

Hardloopbroek van terStal

De hardloopbroek van terStal die ik kocht is eenvoudig zwart. Op dit moment kun je running tights kopen in alle mogelijke kleuren en patronen, maar deze is dus heel neutraal. En eerlijk gezegd houd ik daar wel van. Het enige dat er op staat is de tekst:

Time2run.

Dat staat bovenaan op de linkerpijp. Normaal houd ik helemaal niet van teksten op kledingstukken, maar in dit geval is het toepasselijk. En de letters zijn gelukkig niet te groot of te schreeuwerig. Onderaan elke pijp staat een klein reflecterend element voor goede zichtbaarheid.

Wat me verder opvalt aan deze broek is dat hij vrij hoog sluit in de taille. Mijn andere hardlooptights zitten wat lager.

Dat de broek wat hoger sluit in de taille blijkt flatteus. Normaliter bobbelt er aan de zijkant van mijn tights een vetrolletje.

Het materiaal

De hardloopbroek van terStal is gemaakt van technisch materiaal. Anders had ik hem niet gekocht, want dat vind ik echt een must. Hij is gemaakt van cooldry materiaal en bestaat uit:

  • 92% polyester
  • 8% elasthan

Het kaartje dat aan de broek hing belooft:

  1. Droogt snel
  2. De structuur van de stof zorgt ervoor dat vocht snel verdwijnt en de huid droog aanvoelt.

Maatvoering terStal hardloopbroek is normaal

Ik kocht de broek in maar M. In het dagelijks leven draag ik een maat 40/M. Wat mij betreft valt de hardloopbroek van terStal dus 'normaal' uit. Niet klein, of juist heel groot.

terstal

Er zit zelfs een zakje in!

Er zit zelfs een handig zakje aan de achterkant dat behoorlijk diep is. Het is niet dus niet zo'n flauwekul zakje waar je net een huissleutel in kunt doen. Mijn hele hand past er bijna in.

Wel is de rits vrij stroef.

Overigens zit er ook een koordje in de taille, zodat je de broek strakker kunt trekken als je wilt. Maar dat is niet echt nodig.

Praktische informatie over de hardloopbroek van terStal

Deze hardloopbroek van terStal kostte mij 8,-. De oorspronkelijke prijs was 12,99 maar toen ik hem kocht was hij in de aanbieding. Maar grote kans dat hij altijd 8,- kost.

Deze running tights vallen duidelijk in de categorie goedkope hardloopkleding en zijn wat mij betreft een goede koop!

Mijn conclusie over de hardloopbroek van terStal

Voor maar 8,- heb je een hele fijne, soepele hardloopbroek bij terStal. En die broek is ook nog eens gemaakt van technisch materiaal, heeft een zakje en een koordje in de taille en sluit hoog in de taille. Vooral dat laatste is zo gek nog niet, want hierdoor verdwijnen je love handles.

Beter wordt het niet.

Goed gedaan terStal!

Similar Posts

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.