Coolmax hemdjes te koop bij de Lidl!

Posted February 22, 2010 by Nicole in Hardloopkleding / 5 Comments

Als loopster let ik er altijd op dat mijn kleding gemaakt is van drifit/coolmax, oftewel van die materialen die ervoor zorgen dat je niet helemaal bezweet raakt en vervolgens kou vat. Deze hightech stoffen transporteren het vocht van je lichaam vandaan.

Mijn eerste hardloophemdje kocht ik bij een heuse hardloopwinkel, en kostte een gruwelijke veertig euro! En na een paar maanden hingen er allemaal losse draadjes aan. Tegenwoordig betrek ik mijn hardloopkleding daarom bij winkels als Aldi, Lidl, H en M, en Kruidvat. Als ze dan gaan ‘pillen’ dan haal ik mijn schouders op: ze kostten tenslotte ook niet veel.

En nu is er een actie bij de Lidl: voor 5,99 euro heb je een coolmax sporthemd! Dus als je nog moet lopen vandaag, ren dan snel naar de Lidl!

5 responses to “Coolmax hemdjes te koop bij de Lidl!

  1. Hm, heb er net eentje gekocht bij H&M, voor 15 euro :-(. Maar hij is wel weer van gerecycled polyester, dus klimaatverantwoord, dat dan weer wel. Geeft een heel goed gevoel.

  2. Anonymous

    Voor iedereen in de buurt van Amsterdam of Kerkrade (of op de terugweg van vakantie in Frankrijk of Belgie kan ik de Decathlon ook enorm aanraden. Hele hardloopoutfits voor heel weinig en echt goed!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.