Hema sportbh: 7 redenen waarom ik hiervoor kies

Hema sportbh

Als ik ga hardlopen draag ik altijd een Hema sportbh. Ik heb er twee: een zwarte en een blauwe versie. Hieronder 7 redenen waarom ik voor dezelfde Hema sportbh kies.

Hema sportbh: 7 redenen waarom ik hiervoor kies

  1. Met stip op nummer 1: de prijs is prettig. Voor 20,- heb ik een uitstekende sportbh die mijn borsten goed ondersteunt tijdens het hardlopen.
  2. De sportbeha van de Hema heeft een beugel. Ik draag altijd bh's met beugel omdat ik het idee heb dat die beter steunen dan bh's zonder beugel.
  3. Het model! Dit is misschien nog wel belangrijker dan de eerste reden voor mij: ik vind het model van de sportbh van de Hema heel fijn. Je hoeft hem namelijk niet over je hoofd aan te trekken. Het is mij dan ook echt een raadsel waarom je een sportbh zou kopen die je over het hoofd moet aantrekken. Na het hardlopen ben ik altijd zweterig en plakkerig en dan krijg ik zo'n bh bijna niet uit. Maar deze sportbh kan ik gewoon uitdoen als een gewone bh.
  4. Er zit padding in, en voor mijn gevoel steunt hij daardoor nog beter.
  5. Hij zit lekker! Als ik mijn Hema sportbh aan heb dan heb ik echt het gevoel dat mijn borsten keurig op de plek worden gehouden. En ik vind het erg belangrijk dat mijn hardloopkleding prettig zit, en dat ik er geen last van heb. Niets is zo irritant als afzakkende bh-bandjes of ondergoed dat tussen je billen kruipt.
  6. Deze sportbh is geschikt voor zogenoemde zwaardere sporten, zoals hardlopen. Niet elke sportbh is hiervoor geschikt.
  7. Ik vind het simpelweg handig om mijn sportbh's bij de Hema te kunnen kopen. Een Hema heb je namelijk bijna overal, en is dus makkelijk bereikbaar.

Valt er dan niets te verbeteren aan deze sportbh?

Valt er dan niets te verbeteren aan deze sportbh? Jawel! Ik zou het bijvoorbeeld fijn vinden als ze hem in meer kleurtjes zouden hebben. Hij is nu alleen verkrijgbaar in zwart, blauw en wit. Best heel saai. Ze hebben wel hele leuke gekleurde sportbh's bij de Hema maar die moet je dan vaak over het hoofd aantrekken. Zoals deze leuke, maar onpraktische bh:

hema sportbh

Puur op basis van 'looks' zou ik deze bh zo kopen! Hij kost nog maar een tientje ook. Maar ja, ik vind hem dus onhandig omdat je hem niet aan en uit kan doen als een gewone bh.

Praktische informatie

Mijn Hema sportbh kost 20,- en is verkrijgbaar vanaf maat 75 B t/m 95 E. Helaas is hij alleen te krijgen in de saaie kleuren wit, zwart en blauw. De productspecificaties zijn als volgt: materiaal samenstelling: 47% polyamide / 44% polyester / 9% elastaan. Wasvoorschriften: handwas, wassen met gelijke kleuren. Verstelbare bandjes: ja.

N.B. Ik was de mijne altijd op 40 graden en dat gaat prima.

Leestips: Hema sportlegging review en mijn Bonprix sportbh review

Wat zijn jouw criteria voor een goede sportbh?

Similar Posts

2 Comments

  1. Ik draag ook het liefste sport-bh’s van de Hema. Ik heb die zonder beugel en vind hem echt perfect en veel beter dan de dure shock absorbers die ik eerst had. Die werden snel slap. Inmiddels heb ik vier Hema-sportbeha’s. Leuke review!

  2. De Shock absorber ken ik van horen zeggen. Voor het bedrag dat ze kosten horen ze niet snel slap te worden vind ik. Fijn dat je ook tevreden bent met de sportbh's van de Hema!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.