Sport-bh en tights van de Hunkemöller: review

Ik liep bij de Hunkemöller binnen, op zoek naar warme tights.

Ik had al gekeken bij Perry Sport, maar het is daar altijd zo'n zootje dat ik niks kan vinden. En je kunt ook totaal niet zien of een tight voor de winter is of voor de zomer. Toen schoot me te binnen dat ze bij de Hunkemöller ook sportkleding hebben.

Sportbh met push-up effect

Ik kwam daar dus voor tights. Maar raakte prompt afgeleid door de prachtige sportbh's met push-up effect. Ik heb niet veel 'hout voor de deur' en loop meestal met mijn gewone bh. Maar ik weet dat een sportbh beter is voor de meisjes. En ik vond deze erg mooi. Dus nam ik ook een sportbh mee in het hokje. Kijk:

hunkemoller sport bh

Maar wat een maf model! Je moet hem over je hoofd aantrekken. En vervolgens moet je maar zien hoe je de sluiting op de achterkant dicht krijgt! Ik vraag me af wie deze lastige constructie heeft bedacht. Ik verdenk Sylvie van der Vaart!

sportbh hunkemoller
Eerst over je hoofd aan doen. En dan de sluiting achter op je rug vastmaken...

Het lukte me uiteindelijk wel, maar het is gewoon een gedoe. De bh heb ik dus niet gekocht. Hij zat bovendien ook niet goed.

Tights van de Hünkemöller

Voor de tights betaalde ik 24,95. De mevrouw die me hielp verzekerde me dat de tights van de najaarscollectie waren, en dus warm. Eenmaal thuis trok ik ze aan. En meteen voelde ik iets vervelend schuren aan de binnenkant van mijn dijbeen. Ik trok de tight naar beneden om te kijken of er misschien een waslabel zat of zo. Maar het bleek gewoon de naad van de broek te zijn. Die tight heb ik dus maar weer terug gebracht. Want als ik íets over hardloopkleding heb geleerd dan is het wel dat het niet moet schuren. Want wat thuis alleen maar vervelend is, is na een aantal kilometer een martelende pijn!

Gelukkig kreeg ik keurig mijn geld terug.

tights

Een 10 voor de klantenservice van Hünkemöller, maar een 1 voor hun sportkleding.

En warme tights heb ik nu nog steeds niet : (

Heb jij wel eens zulke lastige sportbh's gezien? Wat voor soort model draag jij?

Similar Posts

7 Comments

  1. ik ben ook geen fan van de sportkleding van hunkemoller. Heb er ooit een hardlooptights gekocht, lang model. Hij zit heerlijk, totdat je een aantal kilometers onderweg bent, dan voelt het alsof hij uitlubbert. Zo raar, zit niet fijn. Ik haal tegenwoordig bijna alles bij de H&M. Zit perfect, leuke printjes en leuk geprijsd!

  2. Hoi,
    Ik ben zelf erg enthousiast over de sportkleding van H&M. Zit lekker en is heel betaalbaar. Ik heb vorig jaar een hardloopbroek uit de wintercollectie gekocht en die is nog steeds mooi ( en lekker warm). Het geruwde katoen aan de binnenkant maakt hem lekker warm, zonder vervelende naadjes. Ook de long sleeve shirts met geruwd katoen van binnen gaan al een heel seizoen mee. Enige nadeel is dat de spullen in de winkel vrij snel uitverkocht zijn, maar vaak biedt de website dan nog raad. Succes!

  3. Ik heb ook een tight van H&M. Volgens mij stond er thermo op het label, inderdaad met zo'n wollige binnenkant. Bij mij irriteerde het label heel erg, dat eruit gepeuterd en nu is hij fijn. (maar hij valt wat lager in de taille dan ik gewend ben, dus dat is altijd weer even wennen als het kouder wordt)

  4. Hi
    Ik gebruik altijd stevige sport bhs, echt nodig, en de goeie moet je altijd over je hoofd aantrekken, vaak idd met sluiting. Ik heb pas de 2de van odlo gekocht, daar ben ik heel tevreden over! Zachte schouderbandjes, lekker stevig, geen vervelende naadjes. Het aan en uittrekken gaat OK maar is idd wat getrek. Maar ja met wel een bos hout moet je iets fatsoenlijks hebben. Kost ong 55,00. Vind die van jou wel mooied hoor!
    En sportkleding haal ik bij de action of decathlon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.