Ren mama, ren!HardloopkledingMijn nieuwe hardloopschoenen: weer Asics

Reacties

Mijn nieuwe hardloopschoenen: weer Asics — 6 reacties

  1. Ik ben bij Run2day in Arnhem geweest. Daar hebben ze een baan waarop je een stukje moet rennen en daar worden je voeten gefilmd. Op basis daarvan kijken ze welke schoenen de juiste correctie geven aan je voeten/enkels. Voor mij kwam 'New balance' als meest geschikt naar voren. Ik betaalde €140 en online had ik ze inderdaad ook stukken goedkoper kunnen kopen. Maar dit waren mijn eerste paar en het advies en de aandacht voor het vinden van de juiste schoenen was me ook wel wat waard. Wellicht dat ik hetzelfde model de volgende keer online bestel met fikse korting. Een ander merk of model zou ik dan ook niet durven.

    • Als je uitgebreid advies krijgt, vind ik het ook wel zo correct om daar dan ook de schoenen te kopen inderdaad. En niet met het advies onder de arm vervolgens de schoenen online kopen.

      Maar een jaar later vind ik het anders.

  2. Ik heb onlangs, online, nieuwe Asics gekocht. Wetende welke Asics ik hiervoor had, maakte het makkelijk om nieuwe online te kopen. En online kopen is idd aanmerkelijk goedkoper. Mijn eerste paar heb ik wel in een goede sportzaak gekocht. Op basis van de test die ik daar gedaan heb is de juiste sportschoen voor mij uitgekozen.

  3. Grappig dat je in diverse blogs schrijft dat hardloopschoenen bijna allemaal lelijk zijn. Ik vind ze over het algemeen juist leuk, vooral in vergelijking met wandelschoenen !! Die zijn pas lelijk en lomp !! Ik overweeg (mede) daarom ook om volgende keer eens een hardloopschoen te proberen voor het wandelen ?!?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder