Goedkoop hardlooprokje voor maar 7,99! Supertip!

Laat het maar aan de Lidl over om plotseling een hardlooprokje in het assortiment te hebben! Vanaf 11 juli liggen ze (tijdelijk) in de winkel, voor maar 7 euro en 99 cent. Dat is echt spotgoedkoop natuurlijk. En het is nog van 'ademend, sneldrogend en vochregulerend' materiaal ook.

Helaas kan ik jullie niet vertellen of hij goed zit, want ik héb al twee zwarte hardlooprokjes, en ik heb mezelf tot mijn spijt een koopverbod moeten opleggen... Ik weet dus ook niet of er een broekje met pijpjes, of een slipje onder zit.

Ik houd me dus aanbevolen voor jullie ervaringen!

Similar Posts

6 Comments

  1. zat even in de lidl duitsland folders te neuzen (woon vlak bij de grens) en zie dat ze dezelfde aanbieding hebben...volgende week dus zelf even kijken 🙂

  2. Nou ik heb het rokje maandag gekocht. Zit prima. Alleen jammer dat er dus geen binnenbroekje in zit. Gelukkig heb ik nog een korte tight die ik eronder kan doen. Maar voor dat geld is het een prima rokje vind ik.

  3. Hoi Martine,

    bedankt voor die informatie!!! Dat is wel jammer op zich, dat er geen broekje in zit, maar goed het is dan ook helemaal niet duur! Fijn dat je dit hebt laten weten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.