Hardloopkleding voor vrouwen: mannen vinden het sexy

hardlopenIn mijn dagelijks leven als moeder ga ik bij voorkeur gekleed in een jersey Laura Ashley rok met elastische tailleband en een paar Uggs aan mijn voeten. Maar als ik ga hardlopen, dan draag ik strakke spandex tights, en in de zomer een kort looprokje!

Mannen vinden sportkleding sexy

Mijn man begint dan waarderend te fluiten als hij me ziet, en gedraagt zich als een kind in de snoepwinkel dat overal wil aanzitten. En hij schijnt niet de enige te zijn: uit onderzoek is gebleken dat mannen vrouwen in sportkleding erg sexy vinden.

Filmpje van mannen die genieten van hardlopende vrouwen

In onderstaand grappige filmpje zie je drie mannen genieten van het (sportieve) uitzicht!

Hoe reageert jouw partner op jou in sportkleding?

Similar Posts

One Comment

  1. Mijn man kan het ook erg waarderen! En ja, op straat, tijdens het rennen kun je ook merken dat mannen dit leuk vinden! ? Maar de waarderingen van mijn eigen vent, heb ik toch het allerliefst!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.