Ren mama, ren!Hardloop perikelenStarten met hardlopen

Reacties

Starten met hardlopen — 12 reacties

  1. Hoi Nicole, goed artikel ik ben het ook helemaal met je eens. ik ben zelf meerdere malen begonnen met hardlopen maar ik stop er ook steeds weer mee haha. Ik vind het niet leuk genoeg om er mee door te gaan. Daarentegen vind ik het wel een goede manier om conditie op te bouwen, daar heb ik momenteel weer veel te kort van....

  2. Ik heb ooit een herexamen gehad op school voor hardlopen. Ik had zo een haat-relatie met lopen, maar mijn vader besloot om me een Start To Run programma te geven. Deze heeft me echt geholpen om met een mooi resultaat te slagen voor het herexamen L.O.
    Ik vind het wel super hoeveel kilometers de fanatieke hardlopers rennen.

  3. Hardlopen is echt lekker! Even je hoofd leegmaken en tegelijkertijd aan je conditie werken. Mijn excuus is momenteel mijn zwangerschap + ontzettend zwakke enkels, dus knak er om de haverklap doorheen. Hopelijk is dit straks voorbij en kunnen we weer lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder