I am the champion!

Posted February 7, 2008 by Nicole in Motivatie / 2 Comments

Hardlopen gaat mij niet altijd even natuurlijk af. Vol bewondering luister ik naar de verhalen van hardlopers die vertellen dat het eerste half uurtje altijd even afzien is, maar dat ze daarna soepel anderhalf uur rondrennen.

Ik beken het schoorvoetend, maar ik vind mezelf altijd al steengoed als ik het een half uur heb volgehouden.

Elke run is een overwinning op mezelf en het stemmetje dat fluistert: ‘Ga toch lekker zitten.’

En ik win altijd!

2 responses to “I am the champion!

  1. Da’s in ieder geval een positieve instelling..hihi.
    Ik ben gisteren voor het eerst weer buiten aan het lopen geweest. Een half uurtje. Normaliter vind ik dat niet veel, maar nu ben ik héél blij dat ik dat half uurtje zonder problemen heb kunnen lopen!
    Ik probeer wel weer op te bouwen naar die ene lange duurloop van 1 à 2 uur. Dat lijkt me heerlijk, zeker met dit prachtige weer.
    Loop jij een half uurtje omdat je nog niet meer kunt of wil je niet meer dan dat half uurtje?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.