Geld verdienen met hardlopen met de asr Vitality app

a.s.r. vitality

Geld verdienen door hardlopen dankzij asr Vitality

Kan dat?

Ik ga het proberen met behulp van de asr. Vitality app.

Het programma van asr Vitality

Een collega blogger schreef over haar man Sander, die meedoet aan het programma van asr Vitality. Dat is een app van een aantal zorgverzekeringen. Je installeert de app op je smartphone en koppelt hem vervolgens aan een activity tracker. Hierna krijg je punten als je gezonde dingen doet, zoals hardlopen. Dit gezondheidsprogramma is gebaseerd op gedragswetenschap.

  1. Helpt je meer bewegen
  2. Verdien wekelijks cadeaus
  3. Verdien tot 5 maanden aanvullende zorgpremie terug

Nummer 1 en 3 zijn voor mij niet interessant. Voldoende bewegen doe ik toch wel, en mijn zorgverzekering heb ik compleet uitgekleed tot de basis. Maar nummer 2 lijkt me wel wat!

Voor andere mensen kunnen ook de overige punten fijn zijn. Als je een aanvullende zorgverzekering hebt, is het fijn als je daarop kunt bezuinigen. En als je net begint met hardlopen kan de asr Vitality app een goede stok achter de deur zijn.

Geld verdienen door hardlopen: 20,- aan bol.com cadeaubonnen

Toen ik er de eerste keer over las, vond ik het wel interessant klinken, maar vergat het vervolgens weer. Maar inmiddels heeft die Sander 20 euro aan cadeaubonnen voor bol.com verdiend! En ik vind bol.com een fijne en handige winkel!

‘Waarom niet ook meedoen aan asr vitality en geld verdienen door te lopen?! Ik loop immers toch al dagelijks?’

Waarom dat niet ten gelde maken?

Ik besloot te gaan kijken of ik mezelf hier ook voor kon inschrijven.

asr Vitality: wacht eens even. Het kost 3,50 per maand

Oké, nu herinner ik me waarom ik destijds afhaakte op de asr Vitality app. Hij kost geld! Niettemin, besloot ik dit keer even verder te lezen. Ze beloven namelijk dat je de kosten er in 1 week al uit hebt, als je je weekdoel haalt. Hoewel ik niet houd van dit soort ‘geldlekken,’ besloot ik het een kans te geven. Je kunt de app maandelijks opzeggen, en het leek me interessant om eens te kijken hoe deze app werkt.

Hieronder het filmpje over a.s.r. Vitality

Dit filmpje over de app is meer reclame dan informatief, maar ik moet zeggen dat ik het wel erg grappig gedaan vind, en daardoor uitnodigend.

Het installeren van de asr Vitality app

Het installeren van de asr Vitality app ging goed, maar bij het inloggen liep ik tegen problemen aan. Laten we het erop houden dat ik het niet zo’n ‘intuïtieve interface’ vond. Maar een telefoontje naar ASR leverde een vriendelijke en behulpzame dame op, die me goed hielp.

Inmiddels is de asr Vitality app succesvol geïnstalleerd op mijn smartphone, en heb ik mijn Fitbit eraan gekoppeld. Na installatie duurt het een week voordat hij gaat werken. Vanaf 2 maart kan ik dus kijken hoe hij bevalt.

Ik houd jullie op de hoogte!

Praktische informatie

Om succesvol gebruik te kunnen maken van de a.s.r. Vitality app heb je een activity tracker nodig, en dan ook nog eentje die werkt met de app. Gelukkig staat mijn Fitbit in het rijtje. Hier vind je een overzicht van activity trackers die je kunt combineren met de app.

Je kunt de app downloaden via de volgende links:

Algemene informatie over deze app en het programma vind je op de website van ASR.

Zie ook mijn post Geld verdienen met hardlopen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.