Nooit meer bang voor honden

Ik zat met man en kinderen de film Word War Z te kijken, met Brad Pitt in de rol van grote mannelijke held. World War Z is een post-apocalyptische film waarin de mensheid in snel tempo verandert in enge zombies. Ondanks zijn schouderlange haar, was Brad de mannelijkheid zelve.

Ineens is de Zombies, run app niet zo leuk meer...

Na zo'n tien minuten de gruwelijkheden te hebben aanschouwd concludeerde ik teneergeslagen: 'Ineens is mijn Zombies, run app niet zo leuk meer.' De zombies in World War Z zijn veel griezeliger en agressiever dan de denkbeeldige zombies in de Zombies, run app. Die hoor ik bovendien alleen maar steunen en kreunen.

Maar toen verscheen er licht in de duisternis! Om te voorkomen dat hij werd gebeten en dus geïnfecteerd door de zombies, tapete Brad tijdschriften om zijn armen! Zo waren ze beschermd tegen de agressieve 'undead'.

Bescherming tegen zombies en honden

Dus toen ik de volgende ochtend op stond om te gaan hardlopen wist ik wat me te doen stond. Ik rende naar de kast, pakte een stapel tijdschriften en begon ze om mijn armen te tapen. Ik moet wel zeggen: toen Brad Pitt het deed leek het veel gemakkelijker! Hij heeft vast veel met zijn grote kinderschare geknutseld. Het is míj wel duidelijk wie er bij hun thuis verantwoordelijk is voor de Arts and Crafts! Dat moet Brad wel zijn.

En waarschijnlijk had hij niet van dat goedkope tape van de Wibra. Maar goed, uiteindelijk zaten mijn armen dan toch stevig in de tijdschriften. Toen kreeg ik een fantastisch idee: waarom niet ook mijn bénen in tapen met tijdschriften! Dáár had Brad Pitt niet aan gedacht! Zie je wat ik deed? Ik nam zijn idee, en tilde het naar het volgende niveau!

Ik overweeg nu om mijn eigen bedrijf te starten met dit opwindende nieuwe idee. Ik noem het Doggy- en Zombie Wear.
Want het helpt natuurlijk ook tegen honden!

Ik voorzie een grote toekomst.

Hier onder zie je de persfoto!

bang voor honden

Leestip

Hardlopen met hond

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.