Hardloop perikelen

De kracht van gedachten

Vijf kinderen en de Kerstvakantie hebben mijn hardloopschema geruïneerd. In twee weken had ik maar twee keer gelopen. En als mijn lichaam geen beweging krijgt, dan komen mijn gedachten in beweging. Ze beginnen heel hard rond te rennen en zeggen dingen als: ‘Je verliest alle kracht en uithoudingsvermogen die je hebt opgebouwd. Wat ben jij voor een watje?!’

Uiteindelijk kon ik er niet meer tegen, en rende ik naar boven waar ik haastig in mijn hardloopkleding schoot. Ik rende langs grote hopen was, langs de stinkende wc waar een eenzame drol in dreef, brak bijna mijn nek over rondslingerende schoenen, maar slaagde er uiteindelijk in de deur uit te rennen.

Wat een genot. De zon scheen, de lucht was mijn favorite Teletubbieblauw en ik was buiten, aan het rennen.

Dus dankjewel vervelende gedachten, dat jullie me de deur uit dwongen.

Similar Posts

Leave a Reply