|

Hardlopen met een bril: beslagen glazen, en slecht zicht

Hardlopen met een bril heeft zo z'n nadelen: als het regent verlang ik hartstochtelijk naar ruitewissertjes, en als ik het warm heb grabbel ik naar een doekje, om mijn mistige brillenglazen weer schoon te wrijven. Een bril maakt hardlopen in de regen lastiger.

Ik zou natuurlijk mijn lenzen in kunnen doen, maar die zitten zo vervelend, dat ik de regen en mistige glazen voor lief neem.

Grappig filmpje!

In dit grappige filmpje zie je een slager die duidelijk last heeft van beslagen brillenglazen. Het filmpje is een onderdeel van een reclamecampagne van Essilor, die het product Optifog promoot. Dit is een spray die je op je bril kunt spuiten, en dan beslaat hij niet meer. Ik geloof helaas niet dat Optifog ook al in Nederland verkrijgbaar is, anders zou ik het best willen proberen!

Maar als je geen beslagen brillenglazen hebt, kun je in ieder geval alvast van het filmpje genieten!

Similar Posts

One Comment

  1. Hoi, Bij A.ction heb je anticondensspray, bedoelt voor de binnenkant van de ruit in je auto. Maarrrr...werkt dus ook op je brilleglas. zwaar chemisch, wel praktisch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.