Tomaatje er bij?

tomaat en hardlopenHet Japanse bedrijf Kagome Co. heeft iets nieuws: geen snoepautomaat, maar een tomaatautomaat! Eén tomaat kost 300 yen. Omgerekend ongeveer 2,15. Best duur voor een tomaat!

Tomaatautomaat voor hardlopers

De tomaatautomaat is speciaal voor hardlopers. Volgens Kagoma zullen tomaten helpen tegen vermoeidheid. De tomaatautomaat staat in Tokyo’s Chiyoda Ward en blijft daar tot 23 februari. Dan is de Tokio Marathon.

Een woordvoerder van Kagome zei: 'I recommend runners have one after jogging to supply nutrition.'

Uiteraard doet Kagome Co. dit niet omdat ze zo begaan zijn met de gezondheid van hardlopers. Kagome Co. is een bedrijf dat onder andere tomatenproducten maakt. Hun doel is dit jaar twee keer zoveel tomaten te verkopen aan hardlopers als vorig jaar.

Gepersonaliseerde Dole Bananen

Dat kunnen wij ook dachten ze bij Dole! En beloofden de eerste 200 hardlopers die de finish halen een gepersonaliseerde banaan! Op de banaan word de naam van de hardloper of een felicitatie gedrukt.

bananen en hardlopen

Ik vind het wel grappig om te zien wat bedrijven doen om zichzelf in beeld te brengen. En groente en fruit zijn in ieder geval gezond.

Ik vraag me af wat de snoepfabrikanten gaan doen voor de Tokyo Marathon om op te vallen!

Wat eet jij na het hardlopen?

 

Similar Posts

One Comment

  1. Vreselijk zo'n tomatenautomaat, ipv te verkopen zouden ze gewoon tomaten moeten uitdelen aan de renners! Na het hardlopen heb ik meestal niet zo'n honger, ik drink eerst water ( en koffie) en na het douchen neem ik vaak een banaan of appel met kwark. Nu loop ik nooit langer dan een uur dus heb ook niet echt het gevoel dat ik zou moeten eten, en ik kan ook nog wel een paar kilootjes aan lichaamsgewicht missen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.