Marathon Mama

Marathons worden nog wel eens vergeleken met een bevalling, maar volgens Amer Miller is een bevalling beslist moeilijker. En zij kan het weten, want nadat ze 39 weken zwanger een marathon uitliep, beviel ze een paar uur later van een dochter. Het was haar tweede kind.

Het leverde haar de bijnaam 'Marathon Mama' op, maar ook kritiek. Sommige mensen vonden het onverantwoord om 42 kilometer te gaan hardlopen aan het eind van een zwangerschap.

Persoonlijk kan ik me er weinig bij voorstellen om met 39 weken zwangerschap een marathon te gaan lopen.

Zou jij nog een marathon lopen met 39 weken zwangerschap?

Similar Posts

2 Comments

  1. Ik kan me al niet voorstellen een marathon te lopen terwijl ik niet zwanger ben, laat staan 39 weken. Maar ik begreep dat haar arts het ok vond en ze zal haar hele zwangerschap wel door getraind hebben. Maar persoonlijk lijkt mij het niet lekker lopen met zo'n dikke buik. Ik vond een stukje lopen naar de winkels al vermoeiend aan het eind van mijn zwangerschappen....

  2. Nee, dat kan ik me ook niet voorstellen.Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik een poosje gelopen, maar vond het bewegen van het bolletje in mijn buik eng. Daardoor gestopt. Als deze vrouw zich prettig voelde bij het lopen van een marathon, dan lijkt mij dat prima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.