De beste atleten: Nike filmpje van moeders!

Nike bracht een filmpje uit met de titel The Toughest Athletes. In het filmpje zie je vrouwen voorbij komen in verschillende stadia van hun leven, zwangerschap en moederschap. Het laat de correlatie tussen sport en moederschap zien door de ogen van 20 moeders.

Niet zo toevallig, vermoed ik, komt de film uit op het moment dat Nike’s sportkleding voor zwangeren en moeders uitkomt.

Je vindt de sportkleding voor moeders van Nike op nike.com.

Het filmpje is leuk om te kijken vind ik!

By Nicole

Negentien jaar geleden begon ik met hardlopen, omdat mijn kraamhulp zei: 'Ik word altijd zo fijn rustig van hardlopen!' Hoewel ik een hekel heb aan sport, loop ik nog steeds dagelijks hard!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *