Geld verdienen met hardlopen

runister plus app

Geld verdienen met je hobby. Het is de droom van menig mens!

Het enige nadeel dat ik zie is dat je een nieuwe hobby moet zoeken, aangezien de vorige je werk is geworden. Maar verder zie ik geen nadelen : ) Met bloggen is het me ook heel goed bevallen.

En nu kun je ook geld verdienen met hardlopen!

Dankzij de app Runister Plus. Dat is een hardloop app die je beloont als je gaat hardlopen. Met geld! Dus als je nog last had van motivatieproblemen, dan lijkt dit me een uitstekende tool.

Hoe werkt Runister Plus?

De app Runister betaalt je voor het aantal kilometers dat je loopt. Je krijgt per kilometer Runnies: dat zijn punten die je verdient door te hardlopen. Er zijn in totaal 7 levels.

Op level 1 krijg je zo’n 4 cent per kilometer. Op level 7 krijg je 1,76 per kilometer.

Hoeveel zou ik kunnen verdienen met Runister Plus?

Mijn dagelijkse hardlooprondje is ongeveer 6 kilometer. Dat betekent dat ik per dag ‘maar liefst’ 24 cent kan verdienen. Ik loop 6 dagen per week, dus dat is 1,44 per week. Ik zou dus zo’n 5 euro per maand verdienen. Toch niet verkeerd voor iets wat ik anders ook gewoon zou doen!

runister plus

Waar komt het geld vandaan?

Voor de Runister Plus app betaal je 1,99 USD. Je kunt ook de gratis versie gebruiken, maar daarmee valt geen geld te verdienen. Dat is gewoon een leuke hardloop app. De reden dat ze je kunnen belonen voor je kilometer is dus dat het een betaalde app is.

Praktische informatie over de Runister Plus app

De Runister Plus app kan gebruikt worden op iOS 9.0 of nieuwer. Compatible with iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, and iPhone 7 Plus.

Helaas blijkt de app niet compatible met mijn iPhone5c! Echt superjammer. Ik heb zelfs nog geprobeerd a Runister Plus app te installeren op de oude iPod van mijn zoon maar dat ging ook niet.

Maar voor iedereen met een up-to-date smartphone lijkt dit mij echt een hele leuke hardloop app! Ik baal echt enorm dat mijn smartphone niet geschikt is : (

Een veel simpeler manier om geld te verdienen met hardlopen vind ik de asr Vitality app!

Bezoek ook de website van Runister.

Similar Posts

15 Comments

  1. Ik wil dit echt gaan onthouden voor als ik weer ga hardlopen (ooit..)
    Ik heb gehoord dat je eerst 10 keer gelopen moet hebben voor je uberhaupt de in app buy kan doen. En volgens mij betaal je 1.99 per maand. Ik heb de app wel al gedownload, ik hoop dat dit de motivatie gaat zijn die ik nodig heb om het hardlopen weer op te pakken 🙂

    Ik ben ook wel benieuwd naar de Menzis met Runkeeper verdien mogelijk die hierboven genoemd wordt!

  2. Hmmmm. Ik heb de terms en conditions even gelezen samen met iemand die er wat meer verstand van heeft, en je krijgt niet ‘zomaar’ geld voor je kms. Je informatie wordt doorverkocht aan derden zonder dat je daar keuzes in hebt en vervolgens krijg je ‘passende aanbiedingen’. Met andere woorden, dit is een opt-in reclame platform, met een cap op je betalingen, dus na een aantal kms-voor-geld zit je aan je max en krijg je verder alleen nog spam.

  3. Ik heb de app wel gedownload,… Je moet eerst 9x hardlopen om jezelf te kunnen kwalificeren voor Runister plus (het abonnement) Hij heeft alleen maar 1 run geregistreerd met GPS.. en daarna deed hij het niet meer! Zijn er meer mensen met deze klachten?

    1. Balen zeg Amy! Ik zou het ze mailen. Ik had ze ook gemaild met de vraag of hun app ook op mijn iPhone5c kon en kreeg binnen een paar uur antwoord. (Kon niet : ( )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.