Hardlopen helpt bij problemen en vraagstukken

In mijn werk als professioneel blogger heb ik regelmatig te maken met cliënten.

Laatst deed zich een probleem voor, en ik wist niet hoe ik het moest oplossen. Nadat ik mijn hersenen tevergeefs had gepijnigd op zoek naar een oplossing, besloot ik eerst maar eens te gaan hardlopen.

Even een frisse neus halen, en de gedachten verzetten.

Ik was nog niet eens halverwege mijn rondje toen de oplossing zich aandiende, halverwege de beek en het bos. Als een rijpe appel viel het antwoord voor mijn voeten. En ik had niet eens mijn 'thinking cap' bij me! Verheugd rende ik naar huis, en legde mijn idee voor aan de cliënt. Die reageerde onmiddelijk: 'Geweldig idee!'

Met dank aan hardlopen!

Het inspireerde me tot deze cartoon. Hier in zie je heel eenvoudig het enórme probleemoplossende vermogen van hardlopen!

hardlopen en problemen

Similar Posts

One Comment

  1. Heel herkenbaar Nicole. Bij mij werkt dat ook zo. Ik kan ook heel goed prioriteiten stellen nadat ik heb gelopen. Je neemt letterlijk afstand van de dingen en dat helpt.

    groetjes,

    Dorothé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.