Nadelige effecten van hardlopen

'Leuk, een artikel over hardloopmythes,' dacht ik nog, in de gezellige verwachting dat ze allemaal ontkracht zouden worden, waarna ik zelfingenomen kon denken: 'Wat ben ik toch goed dat ik hardloop.'

Maar helaas: van lopen gaan je borsten uitlubberen, je hebt meer kans op huidkanker, en je gezicht wordt in versneld tempo ouder. De zwaartekracht en de zon hebben heel wat op hun geweten.

Ik ben bedeeld met een cup B, en draag tijdens het lopen een normale beugelbh, en ik ga ervan uit dat mijn meisjes daarin goed beschermd zitten. Maar ik zie mijn gezicht ook niet graag naar het zuiden afzakken.

Toen herinnerde ik de wulpse secretaresse in Ally McBeale die in haar vrije tijd graag buitenissige uitvindingen deed, waaronder de Gezicht-bh.
Dat zal de oogleden en wangen wel op de plek houden!

Binnenkort de product review!
Of niet, natuurlijk.

Similar Posts

4 Comments

 1. Aargh, Annemarie! Dat is inderdaad schokkend. Wat heb ik mijn meisjes al die tijd aangedaan?!

  In mijn verdediging, ik heb ooit wel zo'n echte sportbh gepast, maar die zat zo afschuwelijk strak.

  Maar misschien moet ik het toch nog maar eens proberen.

 2. Hahaha, deze beelden zouden eigenlijk gewoon massaal verspreid moeten worden onder sportende vrouwen ;-).

  Sommige zitten inderdaad als een victoriaans korset. De Hema heeft wel fijne, betaalbare. Kun je er meteen koffie drinken.

 3. Als ik andere hardlopende vrouwen passeer die geen goede sportBH dragen, zou ik ze willen waarschuwen. Je ziet namelijk al dat het nooit goed kan zijn als je borsten zo enorm op en neer bewegen.
  Ik weet het, een goede sport BH is behoorlijk duur maar je doet er lang mee en die bescherming is echt noodzakelijk. Stel je voor dat je straks een lekker strak figuur hebt dankzij hardlopen maar wel met een stel uitgezakte borsten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.