Ik wens u op uw loperspad....

Als loper kom je van alles tegen. Soms jezelf, of zoals een hardloopster uit De Lutte, het ene na het andere staatslot!

Sandra Visser droomde al van de hoofdprijs in de Ouderjaarsloterij, tot ze las over de gewapende overval op dinsdag 24 november waarbij staatsloten waren buit gemaakt. Toen leverde ze ze keurig in bij politie.

Zelf kom ik vooral rothonden tegen, die mij proberen te bijten.

Wat is het meest bijzondere, leuke, vervelende dat jij als loper bent tegengekomen?

Similar Posts

3 Comments

  1. Tja, vooral veel bejaarden achter rollators die harder lopen dan ik ren. Onee, is niet waar.

    Nou, in ieder geval géén honden, want ik loop liever een kilometer om dan dat ik een hond tegenkom. Dus daar stippel ik mijn route goed op uit, en ik neem regelmatig een afslagje of keer om als ik er een in de verte aan zie komen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.