Ren mama, ren!Hardloop perikelenBeginnen met hardlopen 50 op latere leeftijd

Reacties

Beginnen met hardlopen 50 op latere leeftijd — 3 reacties

  1. Ik was 52 toen ik begon, inmiddels 4.5 jaar geleden, en ik voel me fitter dan toen ik 20 was! Ik begon en hield/houd het bij mede dankzij jouw fijne blog! Tip: er bestaan leuke schemaatjes waarop je kunt uitrekenen hoe snel je zou lopen als je nu je ideale sportleeftijd zou hebben. Leeftijd, tijd en afstand invullen en het rolt eruit. Misschien es aandacht aan geven in je blog? Dag!

  2. Ik begon met hardlopen toen ik 51 was, nu 4.5 jaar geleden. Mede dankzij jouw fijne blog ben ik begonnen en hield/houd ik het vol! Voordien nooit gesport, wel een fietser en wandelaar. Ik voel me nu fitter dan toen ik 20 was! Er bestaan leuke invulschemaatjes waarin je kunt zien hoe snel je zou lopen als je nu de ideale sportleeftijd zou hebben. Dat relativeert een hoop 😉 Misschien leuk om es over te bloggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder