Ren mama, ren!Hardloop perikelenHoe vaak hardlopen? Minimaal 3x per week!

Reacties

Hoe vaak hardlopen? Minimaal 3x per week! — 1 reactie

  1. Ik loop heel veel op mijn gevoel in combinatie met het doel waar ik mee bezig ben. Soms is dat een marathon, soms een trail, soms helemaal niks. Ik ren minimaal 3x per week, 1x fitness en fiets of wandel op de andere dagen of doe helemaal niets. Ik kies bewust niet voor bijna dagelijks rennen als oudere loopster en voor crosstraining. Ik loop weinig interval omdat ik weinig lucht heb a.g.v. operaties. Fartlek gaat me beter af.

    Groetjes,

    Dorothé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder