Wat is jouw favoriete seizoen om te lopen?

hardlopen voor vrouwenHoewel deze winter veel te lang duurde, als bezoek wat maar blijft zitten lang nadat het nog gezellig was, moet ik eerlijk toegeven dat ik makkelijker loop in de winter dan in de zomer. Hoe koud het in de winter ook wordt, je kunt je er altijd nog op kleden. Maar in de zomer, als het om 8 uur 's ochtends al plakkerig warm is, en de temperaturen snel stijgen, dan vind ik hardlopen echt moeilijk.

Tropische hitte is dan ook de enige weersomstandigheid waardoor ik mijn hardlooprondje voor zou overslaan. Want als ik in mijn blootje ga hardlopen word ik waarschijnlijk gearresteerd.

Wat is jouw favoriete seizoen om te lopen?

Similar Posts

4 Comments

  1. Winter, lente, najaar, bijvoorkeur tot zo n 12 graden. -10 is wel moeilijk kleden , maar fijner dan 25 graden... En niet te veel regen, beetje miezer is geen probleem

  2. Ik loop nog niet zo lang, maar kan opzien tegen de te warme temperaturen... dan functioneer ik gewoon al niet goed, laat staan als ik ga hardlopen. 😉 Ik vermoed dat ik beter loop in de kou dan in de warmte. Dus ik ga voor de winter/lente/herfst. In Nederland... 😛

    Ben een regelmatige lezer van je blog trouwens.

    Groetjes,
    Dani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.