Jezelf voorbij lopen

hardlopen

Ik was aan het hardlopen toen ìk eindelijk eens iemand voorbij rende.

Een roodaangelopen vrouw die tijdens het rennen Country and Western liedjes hijgde.

Triomfantelijk haalde ik haar in, maar iets knaagde aan mij: ze kwam me zo bekend voor. Een achteloze blik achterom leerde dat ik mezelf voorbij was gerend, een situatie die in de volksmond sterk wordt afgeraden.

Mensen die zichzelf voorbij rennen schijnen daar niet beter van te worden!

Dus hield ik mijn pas in, en bleef bij mezelf.

Bron afbeelding: bodybuilding png from pngtree.com

Similar Posts

3 Comments

  1. Ook herkenbaar. Ik heb m'n grenzen wel áárdig overschreden vorig jaar met alle gevolgen van dien. Ik hoop nu weer langzaam op te kunnen bouwen. Drie keer per week hardlopen zoals eerst zit er vooralsnog niet in, maar opbouwen met wat loopbandwerk naar dat ene nieuwe doel: 1x per week een heerlijk lange duurloop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.