Sporten in alleen je sportbh?

Er zijn allerlei sportbh's op de markt.

Sportbh's met beugels, sport bh's zonder beugels, sportbh's die je alleen over je hoofd kunt aantrekken, en sportbh's die aan de achterkant sluiten. En daar heb je dan ook nog weer combinaties van!

Sexy sportbh's

Een paar jaar geleden kwam Victoria Secrets met een nieuw type sportbh: de sexy sportbh! Dit zijn sportbh's die gezien mogen worden. Sommige zijn voorzien van een push-up effect, andere hebben een kokette ruche, en weer andere hebben Marlies Dekker achtige bandjes zoals deze van Lululemon:

sportbh

Mijn ervaring met een sportbh met push-up effect

Ik had ooit een sportbh met push-up bh van het merk H.I.S van OTTO. Ik vond het een hele fijne bh. Door het push-up effect had ik het gevoel de boel extra goed ondersteund werd. En eerlijk gezegd vond ik het cosmetische effect ook wel mooi : )

Voordelen van de mooie sportbh

  • Onderschat nooit het motiverende effect van leuke, nieuwe hardloopkleding! En dat geldt ook voor een mooie nieuwe sportbh. Waarom zou je alleen zo'n wit harnas mogen dragen als er ook leuke, zelfs sexy sportbh's op de markt zijn?
  • Tijdens het sporten kun je het hartstikke heet krijgen. Dan is het prettig als je een salonfähige sportbh aan hebt die zo min mogelijk bedekt. Niet om sexy te zijn, maar omdat het vrijer voelt. Hoe minder lagen kleding op je lijf, hoe beter.

Sexy sportbh's voor hardlopers?

Het viel me wel op dat de meeste mooie sportbh's alleen geschikt zijn voor low impact sporten zoals yoga en pilates. Als hardlopende vrouw ben je toch al sneller veroordeeld tot een minder kokette sportbh. Maar ook dan zijn er leuke sportbh's beschikbaar. Zoals deze van Victoria Secrets

sport bh

Mijn sportbh's

Als ik het aanbod zo eens bekijk, dan vind ik dat ik wel erg saaie sportbh's heb. Ik kocht de mijne bij de Hema en heb twee dezelfde. Eentje in het zwart en eentje in het donkerblauw. Ze zitten comfortabel en waren vriendelijk geprijsd. Maar ik zou er zeker niet zo mee over straat durven gaan tijdens het hardlopen. Daarvoor vind ik ze teveel op een bh lijken.

In een sportschool zou ik me trouwens ook niet alleen in deze sportbh durven vertonen.

Heel misschien in zo'n Victoria Secrets bh die niet op een bh lijkt. Maar ik weet het niet zeker.

Zie ook mijn post getiteld: Sportbeha Hema.

Sport jij wel eens in alleen je sportbh? En wat vind je van sexy sportbh's?

Similar Posts

2 Comments

  1. Ik koop de mijne in de Decathlon, redelijk veel keuze en niet zo duur. Ik draag ze trouwens niet alleen tijdens het sporten, maar ook gewoon doordeweeks. Maar dat is meer omdat ik niet veel heb om een gewone bh mee te vullen 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.