Hardloopmuziek

Ik heb al vaker geschreven over Rock My Run als een geweldige site om gratis hardloopmuziek te downloaden.hardloopmuziek

Nu hebben ze iets nieuws: gratis muziek mixen die zijn toegesneden op een bepaalde afstand in een bepaald tempo. Bijvoorbeeld een marathon in maar tweeëneenhalf uur.

Gratis en premium memberships

Elke maand kun je gratis een mix van hardloopmuziek downloaden. Maar als je meer mixen wilt downloaden per maand, hebben ze nu ook een premium membership. Dan betaal je maandelijks 2,99 dollar, en dan heb je ook toegang tot de zogenaamde premium mixes. Aangezien ik al lid was word ik voorgetrokken! Ik kreeg automatisch een premium membership cadeau gedurende een maand. Zonder te betalen, dus dat is wel een mazzeltje. Ben jij al langer lid van Rock My Run dan krijg je ook automatisch een maand gratis een premium membership op hun hardloopmuziek. Daarna word je weer een ‘gewoon’ member.

Hardloopmuziek in elk genre dat je maar wilt

Ze hebben echt elk genre hardloopmuziek dat je je maar kunt bedenken. En dus ook country! Maar wat de hardloopmuziek van Rock My Run helemaal handig maakt, is dat ze nu dus mixes hebben voor verschillende afstanden.

Hardloopmuziek mix voor marathon in 2,5 uur

Stel je wilt bijvoorbeeld een marathon lopen in 2,5 uur! Op Rock My Run kun je hiervoor een mix van hardloopmuziek downloaden die er op gericht is de marathon te lopen in die tijd. En dat doen ze door de bpm op te bouwen van 120 naar 140. BPM is beat per minute. Je laat je ritme dus bepalen door de hardloopmuziek. En omdat die steeds sneller wordt, ga je vanzelf ook harder lopen. Ik vind dat wel erg goed gevonden moet ik zeggen.

Je ritme laten bepalen door muziek heeft ook een nadeel: het risico bestaat dat je minder goed naar je lichaam luistert. Zelf loop ik altijd met een hartslagmonitor om te zorgen dat ik ‘in de zone’ blijft, en ik denk dat als ik te snelle muziek zou gebruiken ik niet meer ‘in de zone’ zou lopen.

Hardloopmuziek mix om op gang te komen

Eén van de nieuwste hardloopmuziek mixes heet veelbelovend ‘Start me up’. Deze mix is geschikt voor een korte workout van 30 minuten. Leuk om ‘s ochtends op gang te komen.

Dus ben je op zoek naar leuke, gratis hardloopmuziek die ook nog eens op maat gesneden is voor bepaalde afstanden, surf dan eens naar www.rockmyrun.com.

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.