De beste sportschool die er is!

hardlopen sportschool

Stel je een sportschool voor waar ze elk seizoen de inrichting veranderen, zodat die overeenstemt met de tijd van het jaar. In de herfst vind je er herfsttinten, in de winter koele kleuren die in de lente worden vervangen door fris groen. En in de zomer is het er zonnig geel.

Iedereen is er welkom.

Een sportschool die 24/7 open is

En die sportschool is altijd open. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week. Je hoeft je voor deze sportschool niet aan te melden. Je bent elk moment van de dag welkom om er gebruik van te maken. Je kunt er in je eentje hardlopen, of in een groepje. Net wat je wilt. Je kunt er ook andere sporten doen.

Die sportschool is ook nog eens gratis! Je hoeft geen abonnement te nemen voor minimaal 3 maanden, en je kunt er onbeperkt gebruik van maken. Verder krijg je er gratis vitamine D. Daar hoef je verder niets voor te doen. Dat wordt automatisch voor je geregeld als je deze sportschool betreedt.

Waar vind je deze sportschool?

Ben je nieuwsgierig waar, en wat die sportschool is?

Je hoeft alleen maar je voordeur open te doen, en je bent al in deze sportschool. Want die sportschool is de hele wereld! En hij ligt aan je voeten als je gaat hardlopen.

Want als hardloper is de hele wereld je sportschool.

Hardlopen kun je immers altijd en overal doen. Er is geen mooiere manier om een plek in het buitenland te verkennen, of je conditie en gezondheid te verbeteren.

De sportschool die de wereld is, is één van de redenen dat ik hardlopen de beste sport vind die er is : )

In de periode dat ik het kon opbrengen om crosstraining te gaan doen op basis van een youtube filmpje, ging ik daarna toch altijd het hoelahoepen búiten doen.

Waar loop jij het meest?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.