Bol.com vakantiewinkel

Advertorial

bol.com vakantiewinkel'We moeten rennen, vliegen, opstaan en weer doorgaan!' zong Herman van Veen op gehaaste toon.

Menig moeder voelt zich zoals Herman van Veen bezingt. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de vrouwen bezorgd zijn over de komende vakantie. Vooral de vraag: 'Heb ik alles?!' speelt bij veel vrouwen door het hoofd.

Vakantiewinkel in de vorm van een pinboard

Een goede plek om je inkopen te doen is bij de vakantiewinkel van bol.com. Bol.com heeft speciaal voor de zomer een vakantiewinkel ingericht, die is vormgegeven als een pinboard. Dus je hoeft bij wijze van spreke niet eens te lezen! Je kunt gewoon de sfeerfotografie bekijken, en er op klikken als je meer wilt weten of het wilt aanschaffen. In totaal hebben ze maar liefst 300 musthaves voor de zomer van 2013.

Vier rubrieken

En ze hebben bovendien de producten alvast voor je geordend in vier categorieën. Ga je op vakantie? Dan is de rubriek Handig voor onderweg iets voor jou. Wil je voorbereidingen treffen voor een vakantie met kinderen? Kies dan Vakantie met kinderen. Voor spulletjes voor een strandvakantie kunt je terecht bij Zon, zee & strand, en als afsluiting bezoek je dan nog even Vakantie basics.

bol.com vakantiewinkelHardlopers en de vakantiewinkel van bol.com

Ook als hardloper vind je er handige spullen, zoals de drinkfles linksboven in deze post. Maar wat ik ook echt een must-have vindt voor hardlopers is zonnebrandmiddel. Als hardloper ben je veel buiten, en daarom is het belangrijk jezelf goed te beschermen en in te smeren. Ook hiervoor kun je terecht bij bol.com

Na een bezoekje aan de vakantiewinkel van bol.com kun je de vraag 'Heb ik alles?' dus volmondig met 'Ja!' beantwoorden!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.