Hardlopen op vakantie – advertorial

Posted April 30, 2016 by Nicole in Advertorial / 2 Comments

vakantieAdvertorial

Ik ben geen vakantieganger.

Hardloopschoenen mee naar de vakantiebestemming

Maar de keren dat ik op vakantie ging, nam ik mijn hardloopschoenen mee. Er gaat niets boven het verkennen van je vakantiebestemming op hardloopschoenen. Bovendien voelde ik me dan meteen minder een ‘toerist’. Als hardloper was ik een natuurlijk deel van het landschap.

Destijds gingen we naar Tuitjenhorn! En ik herinner me jaren later nog het rondje dat ik door dat dorpje rende.

Vakantie Italie

Maar wil je een wat exotischer bestemming voor je vakantie? Kies dan voor een italie camping. Lux-camp heeft mooie campings over heel Europa. En als je niet vab behelpen houdt, en kamperen meer kreperen vindt, dan zijn dit prima campings voor jou.

Glamping italie

Lux-camp biedt namelijk wat luxueuzere onderkomens, waardoor camperen bij hen ook wel glamping genoemd wordt. Het gebied van Toscane leent zich bijvoorbeeld perfect voor heuveltraining, dankzij het heuvelachtige terrein. En op de Italiaanse stranden kun je oefenen in het blootsvoets lopen : )

Conclusie

Als je nog een leuke vakantiebestemming zoekt, en je houdt wel van kamperen, kijk dan eens op lux-camp.nl voor onder andere glamping italie.

Sleutelwoorden: glamping italie, vakantie italie, italie camping

2 responses to “Hardlopen op vakantie – advertorial

  1. Wij gaan altijd naar een agri toerisme, lekker rustig geen gedoe met een tent heerlijk, we hebben wel een tijdje gekampeerd maar nee, liever niet meer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.