Met 1 horloge om je pols, leg je al je inspanningen vast

hartslagmonitorAdvertorial

Meten is weten?

Ken je het filosofische vraagstuk:

'Als een boom in een bos omvalt en er is niemand in de buurt om het te horen, maakt het dan geluid?'

Ditzelfde filosofische vraagstuk stel ik mezelf regelmatig als mijn hartslagmonitor het niet doet. Of als ik tijdens het hardlopen mijn smartphone niet bij me heb. Of als ik ben vergeten om mijn activity tracker om te doen. Oh de horror. Want dan worden mijn stappen en hartslag zones niet gemeten! En vraag ik me dus af:

'Als ik ga hardlopen, en er is geen app, tracker of hartslagmonitor om het te registreren, heb ik dan wel hard gelopen?'

Natuurlijk weet ik heus wel dat ik heb gelopen als het niet is vastgelegd. Maar het voelt toch anders. Minder fijn. Mijn gevoel van voldoening is groter als mijn inspanningen wél worden bijgehouden en vastgelegd. En ik ben vast niet de enige, toch?

Bever maakt buitenactiviteiten nog leuker

Gelukkig staat de techniek niet stil en zijn er winkels zoals Bever die alle innovaties in de gaten houden. Zo is er op de IFA Beurs in Berlijn (lees: de grootste consumentenelektronica beurs in Europa) een interessante gadget gepresenteerd: de TomTom Runner 3. En Bever is één van de eerste in Nederland die dit sporthorloge aanbiedt. Je kunt nu al één van de 40 Bever winkels binnenrennen om er eentje te (pre-)orderen.

Want of je nou gaat lopen in de bossen, fietsen in de Alpen, zwemmen in het kanaal of een rustige wandeling maakt inde pauze van je werk: dit slimme horloge registreert het allemaal.

Mijn hart gaat sneller kloppen van de Tom Tom Runner 3 omdat hij registreert dat mijn hart sneller gaat kloppen, of ik nu hardloop, zwem of fiets  : )

Daag jezelf uit en blijf gemotiveerd

Geregeld heb ik 'geen zin' om te gaan hardlopen. Dan open ik mijn EHBO-kit met trucs voor motivatieproblemen. Dan trakteer ik mezelf bijvoorbeeld op nieuwe hardloopkleding, maak ik een nieuwe playlist of lees ik een hardloopboek. Maar er zijn meer trucjes om gemotiveerd te blijven. Dat bewijst de TomTom Runner 3, en extra motivatie is natuurlijk nooit weg.

Een race tegen jezelf

Zo kun je bijvoorbeeld een wedstrijdje doen tegen jezelf met behulp van de racemodus. Je selecteert één van je vorige prestaties, en daar ga je dan tegen racen. Verder kun je je prestaties gemakkelijk delen op social media, zodat iedereen weet hoe goed je wel niet bezig bent.

Niets werkt zo motiverend als de bewondering van al die lui die op de bank hangen : )

Nieuwe routes ontdekken

Wat bij mij ook helpt als ik geen motivatie heb is een nieuwe looproute. Dan zie ik nog eens wat anders, en een nieuwe omgeving leidt af van gedachten als: 'Ik heb geen zin meer.' Het probleem is alleen dat ik niet bepaald een goed richtingsgevoel heb, en dus altijd verdwaal. Gelukkig is de TomTom Runner 3 - zoals je van TomTom gewend bent - zo vriendelijk om je route te traceren. Zo vind je de weg naar huis altijd terug. Zie ook Hardlooproute maken!

Stap voor stap dichterbij jouw doelen

Zelf ben ik niet zo van het stellen van doelen, maar ik weet dat het voor veel hardlopers motiverend kan werken. Ook hierbij kan het innovatieve TomTom GPS-sporthorloge je een handje helpen. Je kunt namelijk doelen invoeren en zo stap voor stap je doelen bereiken.

tom tom

Lekker naar buiten

Wist je dat er zoiets bestaat als vitamine G? Vitamine staat voor de effecten van een groene omgeving op je gezondheid. Zeker in een tijd waarin veel mensen overdag achter een schermpje zitten, is het goed om dat af te wisselen met buitenactiviteiten.

Heb je geen idee wat je buiten eens zou kunnen doen? Bij Bever vind je inspiratie én alles wat je nodig hebt om lekker buiten bezig te zijn.

Praktische informatie

Vind jij het gevoel van voldoening ook groter als je inspanningen worden bijgehouden en vastgelegd? Zet dan maandag 19 september in jouw agenda, want de TomTom Runner 3 is vanaf dan te koop bij Bever. De buitenwinkel is er dus niet alleen voor mensen die graag kamperen, gaan backpacken in Azië of spullen die je nodig hebt voor een heerlijke wandeling.

Bever denkt met een uitgebreid sportgadgetassortiment ook aan hardlopers als jij en ik en is er met de TomTom Runner 3 zelfs als één van de eerste bij.
Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.