Ultimate Ontdekkingstocht

Advertorial

Hardlopen is net zo'n normaal onderdeel van mijn dag geworden als tanden poetsen. En bij allebei krijg ik een onprettig gevoel als ik ze oversla. Dat doe ik dan ook nooit.

Maar net zoals muziek hardlopen leuker kan maken, zijn er ook manieren om tanden poetsen tot een plezieriger activiteit te maken. Aquafresh heeft daarom een een interactieve onlinegame ontwikkeld waarin tanden poetsen een avontuur wordt voor kinderen, en het heet: Ultimate Ontdekkingstocht.

De plot van Ultimate Ontdekkingstocht!

Met dit spel vangen kinderen bacteriën, door hun tanden schoon te schrobben. In Ultimate Ontdekkingstocht spelen ze de Tandenfee, die de Markies van Tandopolis helpt om Prinses Wortel terug te vinden. Zij is zo suf geweest om zich te laten ontvoeren door een leger slechte bacteriën.

De Tandenfee vangt de bacteriën, zodat de Markies ze weg kan schrobben met een klodder tandpasta. Daarna worden ze weggespoeld met een plens water. Steeds wanneer een stel rotte bacteriën is afgedropen, wordt er een nieuw stukje stukje van de landkaart zichtbaar met daarop de locatie van de prinses.

En nog een bacterie, en nog één, en nog één!

Hoewel ik als hardloopster geen enkele competitiedrang heb, werd ik wel helemaal wild van dit spel: het is zeer bevredigend die stomme bacterieën neer te schieten, en vervolgens bij de waterval snel water te halen, en dat over ze heen te gooien. De krachtige, vierkante kin van de Markies kon mij ook wel bekoren.

Als ik die drang om bacterieën te doden op de kinderen kan overdragen als het gaat om tandenpoetsen, dan ben ik een tevreden moeder!

Wil je meer informatie, of die Markies ook wel eens zien?

Surf dan naar: www.ultimateontdekkingstocht.nl

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.