|

Tien weken rennen met Evy: en dan?!

keep running evy gruyaertHet viel me al op in Evy Gruyaets boek Fit & Gezond: na de tien weken laat ze de lezer een beetje verloren achter. Tien weken lang kon je je vasthouden aan het boek met daarin elke week een duidelijke opdracht. Maar dan zit het er op, en wat dan? Hoe ga je verder met hardlopen met Evy?

Start to Run zit er op: wat nu?

Volgens Evy is het antwoord simpel: 'Je kunt weer gaan luieren, of je kunt je nieuwe, gezonde levensstijl behouden en blijven bewegen.' Maar dat laatste is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn drie maanden voor nodig om iets zo in je leven te laten inslijten dat het een gewoonte wordt. In het geval van Start to Run kom je dus twee weken tekort. En als je gewend bent aan het houvast van een schema, dan is best lastig om zo maar in het wilde weg verder te gaan.

Keep running!

Evy Gruaerts advies vind ik dus wat te gemakkelijk en te algemeen. 'Ga een keer of twee per week sporten,' adviseert Evy aan het eind van het Start to Run programma. Maar zonder schema of stok achter de deur, is het alsof je een peuter plotseling het drukke verkeer instuurt zonder zijwieltjes.

Gelukkig is dit hiaat inmiddels toch gevuld, met het boek Keep Running. In dit boek vind je opnieuw duidelijke trainingsschema's en leer je op een verantwoorde manier tien kilometer te lopen.

Gratis Keep Running podcast en het boek

  • Het boek Keep Running is voor de aangename prijs van 8,99 te koop bij Bol.com.
  • De Keep Runningpodcast kun je voor 12,95 hier kopen.
  • Wil je de Keep Running podcast gratis downloaden, dan kan dat hier.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.