Winactie: 3 Tunebelt Sport Armbanden!

tunebelt sportarmbandLopen met een mobieltje in je hand is niet ideaal. Bovendien is het slecht voor je mobieltje! De mijne heeft zelfs al roestplekken van de regen…

De oplossing is zo'n handige sportarmband, waarmee je je mobieltje aan je arm kunt binden, zodat je handsfree kunt hardlopen. De Tunebeltshop stelt maar liefst 3 Tunebelt Sport Armbanden beschikbaar, dus grijp je kans en probeer er eentje te winnen!

En het goede nieuws is: je hoeft niet snel te zijn om te winnen, en je kunt je winkans flink vergroten.

Hoe maak je kans op een Tunebelt Sport Armband?

Voor deze winactie wordt gebruik gemaakt van Rafflecopter: Rafflecopter is een handig systeem waarmee je giveaways en winacties veel makkelijker en overzichtelijker  kunt organiseren en bijhouden.

a Rafflecopter giveaway

Meer weten van de Tunebelt Sport Armband? Lees dan mijn review!

Similar Posts

15 Comments

 1. Eindelijk een oplossing gevonden voor mijn mobiel. Nu hoef ik niet meer elke keer op zoek naar een jas of broek met ritsen om te voorkomen dat ik mijn mobiel verlies. Want ja als moeder moet je gewoon bereikbaar zijn en kun je je mobiel niet thuis laten liggen.

 2. Ik loop nu altijd hard met mijn telefoon in de tailleband van mijn hardloopbroek, maar moet deze regelmatig even omhoog halen omdat hij naar beneden glijdt, maar zonder telefoon, hardlooptracker en muziek wil ik hardlopen, deze deze sportarmband is ideaal

 3. Ik loop nu altijd hard met mijn telefoon in de tailleband van mijn hardloopbroek, maar moet deze regelmatig even omhoog halen omdat hij naar beneden glijdt, maar zonder telefoon, hardlooptracker en muziek wil ik niet hardlopen, daarom is deze sportarmband is ideaal

 4. Ik loop meestal zonder spullen mee te nemen, maar ik loop graag in het bos en als het wat schemerig wordt, is het toch prettig om mijn mobiel bij me te hebben.

 5. Helemaal geweldig! Ik ben me rot ana het trainen, voor mijn eerste halve marathon van mijn leven, die ik dit jaar wil gaan lopen. Deze prijs zou daarbij helemaal fantastisch zijn!

 6. Ik heb er een van een goedkope winkel, en die is echt slecht, daar valt mijn telefoon dus bijna uit..helaas. Deze wil ik dus heel graag proberen!

  groetjes,
  wendela

 7. WOW wat een waanzinnige actie!!Dat is nog eens handig! Ik ben mijn afstanden aan het uitbreiden (zit nu op 15 km langste afstand) en omdat ik dan langer onderweg ben is het wel erg handig dat het thuisfront mij kan bereiken! Ik ga duimen dat ik de gelukkige ben! Liefs, Daniëlle

 8. Ik was nog vergeten toe te voegen dat je van die momenten hebt waar je spijt hebt dat je geen fotocamera bij je hebt, omdat het uitzicht tijdens de loop zo overweldigend mooi is (vooral 's ochtends met het juiste zonlicht). Met deze tunebelt kan ik mijn mobiel meenemen en op elk moment wat ik wil foto's onderweg maken 🙂

 9. Ik ben nog even moed en ook "spullen" (goede hardloopschoenen en dergelijke) om vervolgens het rennen dus weer op te pakken. Enige jaren geleden deed ik dit via Start to Run; wegens gezondheidsproblemen moest ik daar toen mee stoppen. Het winnen van deze prijs lijkt mij een zeer goede stimulans.

 10. Deze runkeeper staat op nummer één op mijn wishlist. Als ik hem win kan ik pas echt gaan shinen tijdens het hardlopen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.