Ren mama, ren!HardloopkledingRadar over hardloopschoenen

Reacties

Radar over hardloopschoenen — 5 reacties

  1. Ik heb meerdere keren schoenen geprobeerd die niet van een hardloopwinkel komen, maar keer op keer kreeg na 1 keer lopen pijntjes die ik voorheen niet had. De keer erop ging ik met hardloopschoenen met demping lopen en Niets aan de hand. Ik weet niet of ze bij radar uitgingen van de gemiddeld hardloper die dit niet nodig heeft en ik zal het filmpje nog een kijken, maar heb het idee dat er dan niet naar alles gekeken is. Wat betreft de goedkope gewone schoen: bij mij gaat die vlieger in ieder geval niet op.

  2. Een aantal jaar geleden had ik veelvuldig last van een zweepslag. Ik liep toen op oude hardloop schoenen. Ik heb toen advies gevraagd bij een sportwinkel en goed geholpen. Goede passende schoenen gevonden waar ik nu prima op loop.

  3. Ik heb ooit een paar Souconys gekocht op advies van de hardloopwinkel en sindsdien koop ik om de twee jaar van hetzelfde merk en type een paar nieuwe schoenen die altijd weer goed zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder