Nike Running Skapri: Product Review

Al een tijdje vergaapte ik me aan de Nike Running Skapris: een rokje, met ingebouwde tights. Ze leken me ideaal om mijn billen te verhullen, flatteren, en tegelijkertijd mijn benen warm te houden.

Nike Ladies Skapri: veel goedkoper op Wiggle

Alleen kostte zo'n 'skapri' maar liefst 55 euro op Nike.nl, en dat vond ik te duur. Maar toen vond ik een goedkope online winkel: Wiggle.co.uk waar deze outfit maar 26 euro kostte!

Enthousiast gooide ik de running skapri in mijn virtuele mandje, en rende naar de virtuele kassa, waar ik betaalde. Een paar dagen later arriveerde mijn pakje, en ik trok de running skapri meteen aan.

Beoordeling Nike Ladies Skapri

Hoewel de running skapri heerlijk zit, vond ik het als kledingstuk toch tegenvallen. Ik vond het rokje alleen leuk staan met een t-shirt met korte mouwen of hemdje, maar als het weer dat toeliet, waren de tights weer te warm!

En als ik een topje droeg met lange mouwen, passend bij de tights, dan vond ik het weer niet mooi staan. Het kwam er dus op neer dat de running skapri een miskoop was, en hij lag te verstoffen in mijn kast.

Tights afgeknipt!

Maar toen kreeg ik een briljante inval: waarom de tights er niet afgeknipt? Ik had tenslotte niets te verliezen, want nu droeg ik het ding ook niet. Zo gezegd, zo gedaan, en nu draag ik bijna niets anders meer.

Het rokje zit verrukkelijk, en achter op de rug zit een vakje dat je kunt sluiten met rits, waar ik mijn sleutel en eventueel geld in kan bewaren. En het rokje geeft nog licht in het donker ook. Wat wil je nog meer!

Conclusie

De combinatie looprokje met korte tights, werkt voor mij niet. In de zomer draag ik toch liever alléén een rokje, en in de winter liever alléén tights. Maar het draagcomfort is subliem.

En nu ik verlost ben van de tights, is het één van mijn lievelings looprokjes geworden.

Similar Posts

5 Comments

 1. Ik heb 'm ook. Hij is nu inderdaad te warm, maar in de lente/herfst vind ik hem prima. Ik draag hem dan dus wel met een shirt met lange mouwen, ik vind dat juist wel stoer staan :-).
  Ik vond wel dat hij wat afzakte, daarom heb ik een elastisch koord door de boord gehaald ipv het gewone koord dat erdoor zat, nu kan ik hem strakker aantrekken.

  Het rokje is trouwens wel wat korter dan het skirtsportsrokje dat ik ook heb, ik zou alleen daarom al het broekje niet korter maken. Maar ik heb dan ook niet van die slanke benen als jij ;-).

 2. Via de loopkrant kwam ik op jouw site met je leuke verhalen én je looprokjesreviews. Ik ben een oude loopster en korte tights staan niet meer. Sinds drie jaar ben ik ook een groot fan van rokjes. Leuk om te lezen dat er meer fans zijn. Ondanks het feit dat de hele loopclub zegt dat de rokjes heel leuk staan, de mannen het hun lopende vrouwen aanraden, zijn we nog steeds maar met z'n tweeën. De sportwinkel verkoopt (daardoor?) helaas ook maar weinig tot geen rokjes en via internet durf ik het niet vanwege de maatvoering. Overigens zijn tennisrokjes ook fijn en leuk om in hard te lopen.

  1. Hoi Myra, wat leuk dat je mijn blog hebt ontdekt via de loopkrant!

   Ik ben ook een groot fan van looprokjes, maar dat is wel zichtbaar op dit blog denk ik.

   Ik snap niet dat niet meer vrouwen ze dragen, want ze zijn echt veel flatteuzer dan tights vind ik. Maar je hebt gelijk: ze zijn helemaal niet zo gemakkelijk te vinden, en al helemaal niet in sportkledingwinkels. Echt jammer vind ik dat.

   Een tennisrokje ligt ook bij mijn hardloopkleding! Het was het eerste 'looprokje' dat ik kocht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.