Libelle On The Move: tights en shirts review!

Judith Seip was zo vriendelijk om een review te schrijven over de Libelle On The Move sportkledinglijn, die je nu bij de Bristol kunt kopen. Hartstikke fijn Judith! Hier onder lees je haar ervaringen met Libelle On the Move!

libelle on the moveReview van Libelle On The Move tights en shirts!

Door Judith Seip

Bij Bristol zag ik de nieuwe hardloopkleding van Libelle liggen. Een jasje, drie shirts en een broek.

Ik besloot twee shirts te kopen, appelgroen en zwart. En de broek. Van broeken kan je nooit genoeg hebben vind ik. Van shirts trouwens ook niet. Het groene shirt koos ik met het oog op de zomer. Als je lekker bruin bent staat zo’n fel gekleurd shirt altijd goed.

Libelle hardloopkleding

Ik wist niet dat Libelle ook hardloopkleding had ontworpen. Ik ben al een tijdje lid van de facebookpagina van Libelle loopt en had hier nog niets over gehoord. Dus ik was best verbaasd. In de winter loop ik meestal met een tight en daarover een rokje. Het lastige is dat er vaak gekleurde strepen op zitten waardoor het rokje iets minder florissant staat.

Tight met een thermo-shirt en jasje

Het voordeel van de tight van Libelle is dat er helemaal geen strepen op zitten. Boven de tight draag ik als het koud is een thermo-shirt met lange mouwen en een jasje. Als het heel koud is draag ik er nog een ander shirt overheen. De shirts van Bristol kan je ook leuk over een zwarte thermo dragen.

Mijn criteria voor hardloopkleding

Meestal kijk ik niet naar merkkleding. Ik kijk of ik het leuk vind en of het wel echt voor hardlopen is. Ik koop vaak mijn kleding bij Lidl, Bristol, H&M of Only. Ik koop regelmatig kleding maar dus nooit voor heel veel geld.

foto 2Libelle On The Move tights

De hardloopkleding voor dames van Libelle is niet duur vind ik. De broek kostte twintig euro en de shirts vijftien euro. De lengte van de broekspijpen is precies goed en de tailleband ook. Ik houd niet van broeken die onder je navel zitten, ik heb daar toch vaak een buikje in wat ik erg oncharmant vind. De stof is warm genoeg voor de winter zoals hij nu is. Als het vriest denk ik dat hij net iets te dun is maar dat heb ik nog niet kunnen proberen.

Geen reflecterende elementen

De broek heeft geen reflectie strepen. Daardoor is hij niet echt geschikt om in het donker te dragen. Tenzij je de tights combineert met kleding die wel reflecterende elementen heeft of verlichting om doet. De broek heeft een naad in het kruis. Die voel je wel een beetje.

Libelle On The Move Shirts

Het zwarte shirt is lekker lang met een koord aan de onderkant. (zie foto linksboven) Het groene shirt is een normaal model, en valt net boven de billen. De stof is dry cool en zorgt ervoor dat het zweet afgevoerd wordt. De shirts kruipen niet omhoog tijdens het lopen. Ik vind het altijd erg irritant vind als dit gebeurt.

Conclusie

De Libelle On The Move sportkleding voldoet aan mijn wensen. De kleding is bovendien goed betaalbaar. Ik zou het leuk vinden als ze in deze lijn, en voor deze prijs, ook nog eens een hardlooprokje zouden ontwerpen. En nog wat felgekleurde shirtjes en hemdjes.

Leestip

Action thermokleding

Meer informatie over deze sportlijn vind je op de website van Bristol.

Similar Posts

2 Comments

  1. Op de foto, s van Bristol zelf zien de sportartikelen er niet uitnodigend uit, wat mij betreft! Maar bij Judith staan ze super! Mooie foto, s.

  2. Een leuk compliment voor Judith! Misschien kunnen ze haar de volgende keer inzetten voor de fotoreportage. Ik vond ook dat de kleding Judith goed staat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.