Run safe led sportarmband van de Action

lichtgevende sportarmbandIk was bij de Action en kwam daar de run safe led sportarmband tegen. Het ding kostte maar 1,79 dus ik besloot hem mee te nemen. Voor zulke bedragen kun je nog eens een product uit proberen : )

Run safe led sportarmband van de Action

De Run safe led sportarmband bestaat uit twee onderdelen.

run safe led sports armband action

Ik ben geen fan van dingen die ik eerst nog zelf in elkaar moet zetten. Maar je hoeft eigenlijk alleen maar het riempje vast te maken. De run safe led sportarmband van de Action sluit met klittenband. Omdat je hem door een gesp haalt, betekent dit dat je hem makkelijk met één hand kunt omdoen. Dat is handig, want ik heb ook sportarmbanden die sluiten met klittenband, waarvoor je eigenlijk hulp nodig hebt.

Een batterij zit er al in. Je kunt kiezen voor continue verlichting, of voor een knipperlicht.

Run safe led sportarmband van de Action: hoeveel verlichting geeft hij?

Op de verpakking staat: 'Zeer fel LED licht voor optimale zichtbaarheid.

De hamvraag is natuurlijk: geeft de run safe led sportarmband genoeg licht om je goed zichtbaar te maken als hardloper?

Ik kocht de gele versie, en eerlijk gezegd had ik mijn twijfels. Want deze sportarmband geeft een warme, oranjige gloed. Ik vond de belofte op de verpakking van 'zeer fel LED licht' dus niet bepaald terecht. Maar toen ik er in het donker mee naar buiten ging om mijn zichtbaarheid te testen, gaf mijn jongste dochter als feedback dat ik heel goed zichtbaar was.

Conclusie over de run safe led sportarmband van de Action

De run safe led sportarmband is een leuk ogende sportarmband, bedoeld om hardlopers veiliger te maken in het verkeer. Hij is verkrijgbaar in de kleuren geel en blauw. Zelf voelde ik me niet supergoed verlicht eerlijk gezegd. Maar volgens de feedback die ik kreeg was ik goed zichtbaar.

En voor een prijs van 1,79 heb je dus een leuke lichtgevende sportarmband.

Hier onder de blauwe versie:

sportarmband

Hoe maak jij jezelf zichtbaar als hardloper?

Similar Posts

4 Comments

  1. Ik droeg meestal een fluo vestje met van die reflecterende armbanden met lichtjes.Sinds kort heb ik van de Decathlon het 'run light' van Kalenji (je weet wel, dat licht dat je op je borst en op de rug draagt). Dit is wel heel handig, vooral omdat ik ook soms op onverlichte stukken loop. Het enige 'nadeel' is dat het een redelijk felle lamp is. Als ik met mijn man loop, en hij draait zich naar mij, wordt ik soms een beetje verblind.

    1. Op zich is fel wel goed denk ik. Je zou het dus bijna ook kunnen gebruiken voor je veiligheid: kwaadwillende voorbijgangers verblind je gewoon even met je 'run light'.

  2. Sinds kort loop ik met het GATO Sports LED vest. Deze heeft witte led verlichting aan de voorzijde en rode verlichting aan de achterzijde. Het vest zit super comfortabel.
    Ik heb hem gekocht voor € 24,95 in de winkel. Het fijne aan dit vest is dat ik mij er enorm veilig in voel. Voorheen liep ik ook met de LED Armbanden, maar die heb je bij dit vest niet meer nodig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.