A Perfect Pocket: oplossing voor hardlopers

perfect pocketEr is één ding waar ik wielrenners om benijd: ze kunnen veel makkelijker spullen meenemen!

Daarom vind ik het altijd erg belangrijk dat er zakjes in mijn hardloopkleding zitten! Daar kan ik dan een sleutel in doen en wat kleingeld. Of mijn bankpasje voor noodgevallen.

Maar wat als je hardloopkleding géén zakken heeft!
Dan plak je toch gewoon een zakje op je lichaam!

Dat was de oplossing van de Amerikaanse Lesley en Lois. Zij ontwikkelden de zogenaamde A Perfect Pocket. En ik mocht er eentje uit proberen!

A Perfect Pocket: wat is het?

A Perfect Pocket is een doorzichtig zakje dat je op je lichaam plakt. Je kunt er van alles in doen. Het zakje is hypoallergeen, dus het irriteert de huid niet. Ik vind het motto van Lesley en Lois geweldig: 'Put your worries in your pocket'!

Eigenschappen van A Perfect Pocket

 • De grootte van A Perfect Pocket is 10x11 cm
 • Water resistent
 • Licht
 • Flexibel
 • Doorzichtig
 • Je kunt A Perfect Pocket 1 keer gebruiken
 • Blijft 24 uur zitten

Lois en Lesley: kostelijke presentatie van hun A Perfect Pocket

Dit filmpje waarin Lois en Lesley hun A Perfect Pocket presenteren heeft een hoog TellSell gehalte. Daardoor werkt het soms op de lachspieren. Maar het is ook heel duidelijk en informatief. Het laat precies zien waarom een A Perfect Pocket handig is.

En het is gewoon een lollig filmpje! Kijk maar:

A Perfect Pocket: mijn test!

A Perfect Pocket arriveerde in een gewone envelop. Ik dacht al bijna dat het reclame was, maar toen zag ik het logo van A Perfect Pocket in de linkerhoek! De verzendkosten van A Perfect Pocket zijn in ieder geval niet hoog!

Eerst je spullen in het zakje doen

In de instructies las ik, dat je het beste éérst je spullen er in kunt doen, vóór je hem op de huid plakt. Wat heb je als hardloper zoal nodig? Dit deed ik er in:

 • Huissleutel
 • Papieren zakdoekje,
 • Euromunt
 • Papiertje met mijn adres er op

Zakje op de huid plakken

Toen kwam het grote moment: ik ging het zakje op mijn huid plakken! Mijn plan was eerst om A Perfect Pocket op mijn dij te plakken, maar ik had ook al mijn Zaggora Hotpants aan. Aangezien mijn benen daar drijfnat in worden, leek me dat niet zo prettig. Dus plakte ik A Perfect Pocket op mijn buik. Dat ging heel makkelijk.

Het voelde wel een beetje raar eerst. En het zakje op mijn buik had een beetje een medische associatie. Maar dat kwam misschien ook doordat ik het op mijn buik had geplakt. Toen het er eenmaal zat voelde ik het eerst nog wel. Maar vervolgens vergat ik het vrij snel.

Tijdens het hardlopen bleef het zakje keurig zitten. Ik heb er geen omkijken naar gehad. Geen gestress over de vraag: 'Zit hij nog wel goed?"

Zakje er afhalen

Toen ik na 40 minuten thuiskwam heb ik het zakje er af gehaald. Dat vond ik wel een beetje pijnlijk eerlijk gezegd. Maar misschien moet je dat gewoon met een snelle ruk doen. Bovendien vertelde Lois and Louise toen ik dit mailde, dat hoe meer je zweet, hoe makkelijker het gaat! Er zat er een rechthoekje op mijn buik, waar het zakje had gezeten. Maar dat trok binnen een paar minuten weer weg.

A Perfect Pocket in actie!

In onderstaande galerij zie je de foto's die ik maakte van A Perfect Pocket.

Mijn conclusie over A Perfect Pocket

Ik heb nog steeds het liefst zakjes in mijn loopkleding. Maar als ik die niet heb, dan vind ik de Perfect Pocket een uitstekend alternatief.

Op een bepaalde manier is het nog veiliger ook, omdat het verstopt zit op je lichaam. Ik denk dat ik A Perfect Pocket een volgende keer toch op mijn dijbeen zou plakken, of op mijn rug. Op de arm lijkt me ook niet gek.

Tips voor Lesley en Lois

 1. Ik zou meer formaten aanbieden van A Perfect Pocket. Ik vond hem best groot. Voor een huissleutel kun je het ook af met een kleinere A Perfect Pocket.
 2. Ik denk dat A Perfect Pocket ook populair kan worden onder het uitgaanspubliek!

Praktische informatie

Je kunt A Perfect Pocket bestellen via aperfectpocket.com. Ze zijn niet duur: voor $9.99  (±7,40)heb je er vier.

Ik vind A Perfect Pocket een aanrader! Wellicht leuk als sinterklaascadeau?!

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.