iRun Athletic Wear Skights: een product review

Het weer was eindelijk koud en slecht genoeg om de iRun Athleticwear skights te testen.

Ik krijg altijd kromme tenen van dit soort onfortuinlijke samentrekkingen van woorden, in dit geval tights en skirt, maar dit terzijde!

Je moet er wel aan trekken!

Laat ik maar eens beginnen met te klagen dat ze moeilijk zijn om aan te krijgen! Ze doet hun naam wat dat betreft eer aan: ze zijn echt 'tight'! Bovendien zijn ze vrij lang, dus ik was wel eventjes aan het sjorren en rukken voordat het kruis zat waar het hoorde.

Wat het aantrekken betreft, deden ze me denken aan een maillot die je eigenlijk een maatje groter had moeten kopen. Maar eenmaal aan, zat de skight verder prima.
'Een knappe die me hier weer uitkrijgt,' dacht ik tevreden.

Het rokje: scherend en vrouwelijk

Het rokje is relatief wijd, en daardoor vrouwelijk. Het geeft een leuk gevoel om het om je benen te voelen wapperen. Daarnaast is deze pasvorm zeer vriendelijk voor het vrouwelijk lichaam.

Een onverwachte bonus vond ik dat het wat extra bescherming biedt tegen de ijzige wind! Tijdens het hardlopen heb ik in de winter vaak van die ijzige bovenbenen. Mijn wapperende rokje bood enig soelaas.

Wááààt?! Waar moet ik dan mijn sleutels stoppen?!

De skight heeft helemaal geen zakjes of wat dan ook?! Waar moet je je zakdoek, geld, huissleutel, of iPod dan stoppen? Ik raad de producenten van dit rokje echt aan, om er een paar zakken in te maken!

Nog iets

Gedurende de zomer zie je mij in niets anders dan hardlooprokjes: ik vind ze geweldig. Maar in de winter loop ik meestal in een Nike hardloopbroek, met rechte pijpen.

De combinatie van een zwarte skight, met van die joekels van witte hardloopschoenen kan mij niet bekoren. Gelukkig had ik nog mijn Saucony's ProGrid Mirages, en die maakten veel goed. Zie ook de foto!

Conclusie

De iRun Athletic Wear skights zijn lastig om aan te trekken, maar als je jezelf er eenmaal hebt ingeperst, zitten ze fijn. Het sterkste punt van deze skights vind ik het relatief wijde rokje. Het zwakste punt het ontbreken van zakjes.

Meer info?

Surf dan naar irunathleticwear.com!

Ze kosten 36 dollar, wat neer komt op zo'n 27,75 euro. Daar komen nog verzendkosten bij, maar het blijft een relatief goedkope skight!

Lees ook mijn review van het iRun Athletic Wear hardloopshirt.

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.