Ren mama, ren!Hardloop perikelenCrosstrainer thuis ervaringen en afvallen met de crosstrainer

Reacties

Crosstrainer thuis ervaringen en afvallen met de crosstrainer — 2 reacties

 1. Hoi Nicole,
  leuk om je ervaringen met een crosstrainer te lezen. Nog een paar aanvullende tips:
  Ga niet voor de allergoedkoopste crosstrainer van een onbekend merk. Die fout heb ik een keer gemaakt. Ik doe nu al bijna 10 jaar met een Kettler die destijds €900 heeft gekost. Nog een tip : zorg voor een tablet of tv tijdens het trainen. Even uitzendinggemist kijken tijdens het trainen zorgt voor de nodige afleiding. Zo vergeet je hoe moe je geraakt 😉

  • Hoi Arjan,

   die fout heb ik dus als allereerste gemaakt... Een onbekend, snertmerk en dan ook nog bij de kringloop. Maar ik wilde eerst zeker weten dat ik het ding ook echt zou gebruiken.

   900,- euro is me teveel. Maar ik overweeg wel om een iets betere te kopen.

   Een tablet of tv heb ik zeker overwogen. Maar we hebben alleen plek op het balkon, en we wonen op het platteland. Helaas is daar het internet erg slecht, en er staat natuurlijk geen tv. Wel zou ik misschien iets kunnen downloaden van te voren, en dat dan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder