‘Met de dazer op zak, voel je je meer op je gemak!’

Posted December 1, 2007 by Nicole in Hardloop perikelen / 1 Comment

dazerVervelender nog dan honden, vind ik de eigenaars van honden die met een vertederde glimlach toekijken terwijl hun hond mij probeert te molesteren.

‘Hij doet niks hoor!’ roepen ze aanmoedigend, terwijl hun hond wild naar mijn enkels hapt.
En als zo’n hond, die dat memo blijkbaar niet heeft gehad, zijn blikkerende tanden toch in mijn kuit zet zegt zo’n eigenaar op verwijtende toon: ‘Dat doet hij anders nooit’, en werpt mij een blik toe die zegt dat ik het zeker zelf heb uitgelokt.

Maar nu hoorde ik dat er een apparaat op de markt met de veelbelovende naam ‘dazer’. ‘Een druk op de knop van de dazer en de boze hond maakt rechtsomkeert.’ meldt de website en rijmelt er achteraan ‘Met de dazer
op zak, voel je je meer op je gemak!’

Ik vraag me af of hij ook op hun baasjes werkt.

One response to “‘Met de dazer op zak, voel je je meer op je gemak!’

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.